От х:

Днес в x:

44-годишен криминално проявен удушил старицата в Устрем за пари

44-годишен мъж, криминално проявен и осъждан, е задържан за бруталното убийството на 87-годишната жена от тополовградското село Устрем, съобщиха от полицията.

Старицата беше намерена удушена в дома си на 8 ноември тази година, когато от МВР започнаха действия по разследване на престъпълнението. Тогава криминалистите установиха, че в жилището е проникнато с цел грабеж. Нападателят е счупил прозорец на входно антре, откъдето е проникнал в къщата, ограбил е самотно живеещата старица и я е умъртвил. При огледа на местопрестъплението са иззети дактилоскопни следи, които са изследвани в Института по криминалистика и криминология - МВР.
В резултат на проведените оперативно-издирвателни и процесуално-следствени действия на 19 ноември е задържан 44-годишният мъж от село Срем. По случая е образувано досъдебно производство, с прокурорско постановление му е наложена 72–часова мярка за задържане. Работата по случая продължава под ръководството на Окръжната прокуратура.

Haskovo.net припомня, че след убийството първоначално бяха задържани четирима души – двама мъже и две жени, но по-късно са освободени.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ne
    Nemesis
    6 0
    14:52, 22 ное 2016
    смъртоносна инжекция !
Последни новини