От х:

Днес в x:

Пиян шофьор причини верижна катастрофа до гарата в Хасково

Пиян водач причини катастрофа с материални щети на булевард „Съединение” в Хасково, съобщиха от областната дирекция на полицията. Произшествието стана около 7:30 часа вчера между три автомобила в посока излизане от града на моста преди гарата.

42-годишен водач на лек автомобил Фолксваген поради неспазване на дистанция и наличие на 1.14 промила алкохол е ударил движещ се пред него и намаляващ скоростта лек автомобил Опел. Вследствие от удара първата кола променила посоката си на движение и ударила изпреварващ го лек автомобил Мицубиши. В резултат на това са причинени материални щети и по трите коли. По случая е образувано досъдебно производство.

Още 3 автомобила са с щети също заради употребата на алкохол. В 17 часа на улица „Драгоман” в областния град 28-годишен мъж е шофирал лек автомобил Опел с несъобразена скорост и употреба на 1,48 промила. Мъжът ударил паркираните в ляво по посока на движението му автомобили – Фолксваген и Тойота. Водачът е задържан до 24 часа по образуваното бързо производство.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ер
    еро
    10 0
    13:48, 2 ное 2016
    "И лудия бяга от пияния!"
  • 2
    Гр
    гражданка
    10 -2
    16:04, 2 ное 2016
    Задържани за 24 часа,не е ли малко:по бързата процедура и 48 месеца задържане,не да ги пуснат и пак да се налеят и да се качат на коли,та това си е опит за убийство
Последни новини