От х:

Днес в x:

„Иван Рилски” и “Шандор Петьофи“ отварят врати за изборите

Гласоподавателите, които живеят в районите на училищата “Свети Иван Рилски” и “Шандор Петьофи” ще гласуват в секциите разположени в школата, там където са гласували винаги, съобщиха от община Хасково.

Двете училища са в ремонт по оперативна програма „Региони в растеж”, но графика на ремонтните работи е съборазен. Там, където ще са разположени секциите, не се извършват ремонтни работи.

От днес служители на общината разлепят и бележки по жилищните сгради за да знаят хората, че секциите в които гласуват са на старият си адрес.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Ор
    Орфеец в повече
    13 -6
    13:23, 2 ное 2016
    Ако някой ме задължи да гласувам в строителен обект и не ми осигури каска, ще го съдя до дупка. Господа от РДНСК, сезирам ви, че на 05 и 06.11 ще се извърши нарушение от фирмите които ремонтират училищата "Иван Рилски" и "Шандор Петьофи", Ще бъдат допускани хора в строителен обект без защитно облекло и каски. Честито!
  • 2
    Ня
    няма да гласувам
    9 -3
    14:47, 2 ное 2016
    Тъпанари
  • 3
    Дя
    дяд Добри
    5 -5
    15:49, 2 ное 2016
    Строителните работи не са започнали още. Няма даже и скеле.
    • Ор
      Орфеец в повече
      8 -3
      16:24, 2 ное 2016
      Напротив, започнали са. На Шандора свалят старата изолация от покрива и работят по 3 и 4 етаж. На първия етаж там където трябва да са наблюдателите има счупени прозорци, а списъците не са достъпни тъй като вратата на оградата е затворена. Само нарушения да търсиш... с лопата да ги ринеш. Отиди на место и се убеди сам.
  • 4
    Ба
    Бабаити
    10 -4
    16:50, 2 ное 2016
    Бах ти и тъпанарите - децата два месеца трамбоват града, не са започнали никакви ремонти, а те на всичко отгоре и избори ще си правят там. Кога ще почнете същинските ремонти. То бива толкова простотия, ама това вече на нищо не прилича. Щом като сградите стават за хора - защо децата до сега се разхождаха из града. Защо чак сега не ги изместихте. Или къде нова година, когато почнете нещичко да работите. Не 10, ами 20 месеца няма да ви стигнат. Местете си децата докато има време по другите училища. Това само в тая смотана държава го има. Утре ще ви преместят и къщите и блоковете, и жилищните комплекси, щото трябвало да се усвоят едни пари. У едни хора. и зализаният Консулов да ви връзва шарени пилета колко е загрижен за вас или децата ви или града ни. От всякъде ни разказват играта, пък ние изпълняваме като овце!

Още новини

Последни новини