От х:

Днес в x:

Младежкият център откри новата учебна година, чака 600 деца

Изображение 1 от 5

    Младежкият център в Хасково отвори врати за новата учебна година днес с представяне на дейностите пред ученици от няколко училища. Общо 22 са различните школи, трупи, хорови и танцови състави към културната институция. Три от тях са нови – танцова школа Регетон, изучаване на английски език със сугестопедия, “Млад планинар” за гимназисти.

    Някои от школите и съставите на Младежкия са с такса, но поне половината са безплатни за децата, обясниха от Центъра.

    Днес на няколко живописни щанда пред централния вход бяха представени различните школи. От досегашните отпада школата по авиомоделизъм. Причината е, че вече няма откъде да се купят необходимите материали.

    Децата се натрупаха около щандовете и разглеждаха с интерес различните предмети, изработени от школите на Младежкия. Всяка година възпитаниците на Центъра са между 500 и 600, преподавателите се надяват тази година също да са толкова. Те допълват, че понякога интересът към някои дейности е отлкова голям, че се налагало да образуват допълнителни групи.

    Записването за тази учебна година в Младежкия продължава.

    Тодор Кръшков

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      От
      от старческия център
      4 -1
      20:56, 11 окт 2016
      Кръшков кое говедо те насили да премахнеш по рано писаното А то бе че тия хлапета е време ГОСПОЖИЦИТЕ от този наречен младежки център да научат децата на ЗЕМЕДЕЛИЕ и всичко свързано с него ---лопати кирки мотики и т н Да знаят как и от къде излиза хляба дето дъвчат А и учителките им в центъра да се образоват земеделски а то само езици танцови школи балет И не се поддавай на натиска пак да ликвидираш писаното нали си демократ

    Още новини

    Последни новини