От х:

Днес в x:

Серийният убиец Недялко Момата издъхна след инфаркт

    Серийният убиец Недялко Димитров по прякор Момата издъхна след инфаркт тази нощ в Университетската болница в Стара Загора, съобщи "24 часа".

    Недялко се почувствал зле и дежурните надзиратели в затвора извикали линейка. Отзовалите се медици го откарали в болницата, където установили, че е получил инфаркт. Той починал при опит да му бъде поставен стент.

    50-годишният мъж от Кърджали е един от 23-амата, които в момента излежават доживотни присъди в този затвор, неговата беше без право на замяна. Димитров получи най-тежката присъда за доказани 5 извършени от него убийства, но се твърди, че са били много повече. Той извърши двойно убийство в Димитровград, където погуби двама съпрузи. Двама души затри и в Кърджали - Манол Хаджиев и Златко Калайджиев, убити през 2008 г.. Петата жертва е Баньо Банев от гълъбовското село Мусачево.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (6)

    • 1
      Ба
      Бай Кор
      63 -3
      16:01, 5 окт 2016
      Кой каза че напоследък имало само лоши новини... Браво
    • 2
      Пе
      ПЕТКИН
      47 -3
      16:54, 5 окт 2016
      Браво на лекарите! Справиха се по-добре от съдиите!
    • 3
      Ва
      Василев
      15 -1
      18:09, 5 окт 2016
      Първите му имена са Недялко Иванов Русев,преименувал се по-късно в затвора.Криминалните му прояви започват още когато е непълнолетен и като такъв лежи в Бойчиновци.Има нападение над конвоиращ го тогава милиционер към затвора за изтърпяване на наказание.От дребен крадец се превърна в убиец.Имаше момент от криминалното му минало когато бе в съучастие с Христо Жеков Иванов "космонавта".Защо и кой им сложи прякорите "момата" и космонавта"не ми е ясно,независимо,че за последния се е коментирало,че е проникнал в дома на първия космонавт.Двамата дори са поддържали интимна връзка когато са били заедно.Дребни крадци за своето време,независимо,че единия е стигнал до най-тежкото престъпление.Ето това е девиза,да ме прощава автора "влезнал в затвора и станал човек".
    • 4
      Mm
      mm
      8 -1
      21:11, 5 окт 2016
      Да е жив и здрав, ама другия път
    • 5
      Чи
      Читател
      12 -1
      07:43, 6 окт 2016
      Хубава новина Браво на докторите :)
    • 6
      Фи
      Фичо
      3 0
      00:12, 7 окт 2016
      Тия пък лекари,защо изобщо са похабили стента?Можеше да го сложат на някой ЧОВЕК.Ама са искали да си вземат кините от НЗОК,която ние пълним,а такива като Момата дето 1 ст. не са внесли използват.Пак добре,че няма да плащаме за пост-оперативно лечение.

    Случаен виц

    Последни новини