От х:

Днес в x:

Райна Йовчева освобождава стола си вдругиден

Ученици от горните класове от региона ще имат възможност на 11 декември, 2008 г. да научат от първа ръка какво представлява работата в държавната администрация, съобщиха от областната управа. Това ще се случи в Областна администрация Хасково. Там младите хора ще се срещнат с областния управител Райна Йовчева и държавните служители, за да разберат какви възможности за професионална реализация им предоставя администрацията. Срещата започва от 10.30 ч. в зала "Марица".

Наред с информацията за конкретните дейности, осъществявани в държавната институция, учениците ще имат възможност да седнат на столовете на всички служители, да ги затрупат с въпроси за работата им и да не им дадат възможност да излязат в обедна почивка. Столът на областния управител също ще бъде вакантен. Колко ще са желаещите да седнат в него – ще стане ясно на 11 декември.

Начинанието е във връзка с изпълнението на дейност "Повишаване информираността на младите хора относно възможностите за работа в държавната администрация", която се осъществява по спечелен от МДААР проект "Подобряване на политиката по управление на човешките ресурси в държавната администрация". Проектът е финансиран от Оперативна програма "Административен капацитет".
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини