От х:

Днес в x:

Рояк оси атакува „Смирненски“, спасителен екип ги лови

Рояк оси атакува училище „Христо Смирненски“ в Хасково, заради което се наложи намесата на аварийно-спасителен екип от противопожарната служба. Това се случило по време на учебните занимания около 11:30 часа вчера, когато е подаден сигнал на спешния телефон 112. Роякът от жилище насекоми нахлул в салона на школото, а огнеборците влезли въоръжени със шлемове и изловили насекомите, някои пък били прогонени принудително, директно навън.

През денонощието спасителни екипи от противопожарната служба са викани за премахване на паднали клони от дърво в Харманли, за разчиствали са пътното платно след катастрофа на автомагистрала “Марица" край Свиленград, съдействали са и за друго пътнотранспортно произшествие с лек автомобил “Рено” по пътя за село Княжево, след Тополовград.

Вчера след обед огнеборците са гасили и пожар от детска игра в паянтова постройка на ул. “Ятак” в Хасково и пожар в 3 водомера в шахта в двор на къща в банското село Сусам, който е предизвикан от небрежност при боравене с открит огън.

Огнеборците от областта са гасили и други 10 пожара без материални щети.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини