От х:

Днес в x:

Арестуваха екзекутори на семейство. 16-годишен разсича с резачка ръката на дървар. Преглед на печата

Арестуваха екзекутори на семейство, информира в заглавие над главата днешният брой на "Новинар юг". Двойният разстрел на 27-годишния Бейтула и съпругата му Неврие вчера потресе Димитровград. Късно следобед от полицията обявиха, че двамата заподозрени – Недялко Димитров и 19-годишният Петър С., и двамата от Хасково, са арестувани в Стара Загора.

Динко Динев на заплата при ДПС, пише в челен материал на първа страница изданието. Близката до Доган бизнесдама Ирена Кръстева е купила ТВ 7, чийто шеф в Хасково е Динев. Попитан как се чувства на заплата при ДПС, Динев казва, че не отговаря на провокативни въпроси.

Дават по хилядарка за нива край линията, пише още изданието. Става дума за обезщетенията, които държавата плаща за отчуждените имоти за жп линията Пловдив Свиленград.

При лед ортопедията излизала на палатки, четем още в броя. Проточилият се основен ремонт на отделението свил леглата наполовина. А иде сезонът на ортопедите, чийто шеговит девиз е "всяка снежинка – левче".

Раздават спортните екипи на първолаците, пише още на страницата. Раздаването на безплатните дрехи започна вчера, това е последния транш след якетата и обувките.

Търговци: Рибният пазар пощурява след пенсиите, акцентира на 4 страница вестникът. Суматохата около Никулден ще се разрази утре, когато третата възраст получава парите си.

Иванина: Тръгнах си от Къщата с усмивка, твърди хасковлийката на 12 страница, въпреки че всички я видяха как реве на екрана.

16-годишен разсича с резачка ръката на дървар, информира в заглавие над главата "Хасковска Марица". Бой между роми в Симеоновград завършил с пукната глава и дълбоки рани по ръката на един от дърварите.

Скандалджийката Тръндева: Даскалови окрадоха двора ни! Тази фамилна война в хасковското село Книжовник е другият акцент на първа страница. Преселничката в селото Иванка Тръндева вини комшиите, че задигат от двора й дърва и инвентар, те пък отвръщат, че скандалджийката ги топи незаслужено.

5 месеца мотаят шофьор за отнет талон, описва познатата на почти всеки шофьор драма с КАТ. Талонът на Юлиян Бориславов от Харманли бил отнет за превишена скорост през август, месеци след това още не бил пристигнал в КАТ Хасково. Човекът карал с акта си, после му удължили срока, в който може да шофира с него, после пък забравили да го удължат... И така. Българска работа.

Печките "чудо" се връщат в училищата, поставя сериозен проблем на страниците си "Хасковска Марица". Това е едно от последствията на делегираните бюджети. Допотопните кюмбета излизат по –евтино от парното, факт.
И магарешката каручка излиза по-евтино от самолет. Факт.

Двойният разстрел в Димитровград е описан подробно на цяла страница в "Хасковска Марица".

1 към 1. Под това заглавие вестникът публикува скандалното предаване по СКАТ, в което кръстосаха шпаги Кеворк Кеворкян и Георги Коритаров.
Двама бивши агенти на държавна сигурност се препират кой е по-голям подлец. Забавно четиво.

Това бяха основните акценти в днешния регионален печат.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини