От х:

Днес в x:

"Берое" победи след дузпи звездния отбор на ФК "Димитровград"

    С победа на "Берое" - Стара Загора завърши футболната среща, посветена на 30-ата годишнина от влизането на ФК "Димитровград" в А ПФГ . Тя се проведе на стадион "Миньор" тази вечер и събра на едно място звезния отбор на града от далечната 1986 година. В редовното време мачът завърши 0:0, след дузпи резултата бе 5:4 за гостите от "Берое".

    Да уважат демонстративния мач дойдоха Стефан Методиев, Георги Кацарски,Динко Господинов, Георги Кутянов, Дончо Донев, Иван Илиев,Живко Александров, Алексъндър Сугарев, Трендафил Данев, Стайко Стайков, Златко Златанов,Антон Колев, Веселин Георгиев,Антонии Ганев, Дянко Делев,Александър Миновски, Николай Николов. Отдадено бе заслуженото и на треньорите Иван Кючуков и помощникът му Митко Добрев. С минута мълчание бяха почетени починалите футболни деятели.

    Преди началото на срещата кметът Иво Димов връчи грамоти и фигури на футболист на участниците в мача. Той протече в две полувремена от по 30 минути, като бяха извършени и много смени.Димов сподели, че е дълбоко развълнуван от събитието и много би се радвал ако действащият в момента отбор на Димитровград играе в елитната ни групи. Според кмета, липсата на спонсори е една от причините това да не се случва. На терена се изявиха, както димитровградския кмет, така и колегата му от Стара Загора Живко Тодоров.

    Още снимки от футболната среща - разгледайте на нашата Фейсбук страница!

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини