От х:

Днес в x:

27-годишен намушкан с нож след скандал в кметска кръчма

27-годишният Емрах Халим се озова в Интензивно отделение на хасковската болница, след като беше намушкан с нож в стамболовското село Силен. Поредната кървава драма се разиграла малко след 22 часа в събота. По това време в селския хранителен магазин със заведение били заседнали да се черпят трима кметове – управниците на Силен Халибрям Емин, на Рабово Ридван Исмаил и на Пътниково Рамис Аяз. Малко по-късно към тях се присъединил и 32-годишен мъж на име Тунджай от село Воденци. Четиримата мъже кротко си седели в магазина, когато нахълтали пострадалият Емрах Халим от село Долни Главанак и негов приятел Ерджан. „Видимо двамата мъже бяха почерпени. Започнаха да ругаят и да удрят по масите“, обясни кметът на селото, който е и собственик на кръчмата. Той и колегите му с дружни усилия ги изхвърлили навън, а Емрах и Ерджан започнали да налагат Тунджай с ритници и юмруци и да го замерват с камъни и плочки. Тримата кметове се опитали да потушат враждата, но безуспешно. Кметът на Рабово дори подал сигнал за спешния телефон 112, след което е изпратен полицейски екип, разказа още Халибрям Емин. Той самият обаче не видял Емрах да е намушкан с нож. По-късно разбрал, че Тунджай е бил задържан за 24 часа от полицията.

Сигурно е само, че Емрах е бил приет в Интензивно отделение с пробождания в областта на гърдите. Днес състоянието на младия мъж е значително по-добро. Очаква се следобед да бъде преместен в Хирургията, казаха от Интензивно отделение.

Инцидентът не бе вписан в днешния бюлетин на Областната дирекция на МВР в Хасково.

Ива Иванова

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

  • 1
    Ем
    Емилях
    14 -3
    12:40, 29 авг 2016
    Чатак гиби
  • 2
    Чу
    Чудя се?
    11 0
    12:40, 29 авг 2016
    Кой кум, кой сват и кой на булката брат
  • 3
    Ед
    една
    10 0
    12:57, 29 авг 2016
    Пише се нож а не нош! Статии пише а неграмотен.
  • 4
    Ло
    Лошия
    9 -2
    18:30, 29 авг 2016
    Аз се чудя какви са тия далии неграмотни и без елементарна култура , а пък кметове! Свършиха ли се образованите българи! ? Още повече, че има и бизнес в същото село! Еххх да взема един калашник и да вляза в този парламент и да им надупча продажните дупета ГЕРБаджииски
  • 5
    По
    Помнящ
    1 0
    22:52, 29 авг 2016
    Аз живея в Община Стамболово,но никога не съм чел и чул в присъствието на кметове да се получават сбивания,дори в мутренските години .Знаете ли защо? Защото имахме един кмет с име Гюнер Сербест ,който строяваше кметове и население.След него появиявиха се окейжии ,кравари и сегашния кмет,които не ги интересува нищо друго , освен финикийските знаци. Върнете се г-н Сербест,ние избирателите всичко виждаме и усещаме
  • 6
    Ев
    Евертъна
    2 0
    02:55, 30 авг 2016

    Еее, бива бива да**ии но това минава всякакви граници. Аз сега живея в Лондон, в чужбина съм, но едно време съм ходил в Долни Главанак с мойте авери, и с Ченгето съм ходил, по работа, такива глупости е нямало. Но тогава бяха други години, всеки си знаеше мястото и дахлиите не смееха да пръднат, защото знаеха както ще им се случи. Сега вече се изродиха нещата и могат да си развяват рязъните патлаци. Ех ако събера старата група, за нула време ще им е**м мамата. Ама на много по-високо ниво съм аз вече, работя в чужбина, не ми са занимава с такива лузери. Хай ви наздраве фром Лондон!

Последни новини