От х:

Днес в x:

Намушкаха с нож 26-годишен, мъж е с опасност за живота след побой

Трима души пострадаха при инциденти в Харманли, а четирима са задържани, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Едното сбиване е станало на 13-и в 1:55 часа на улица „Родопи“. При пристигането на униформените, двама мъже лежали на земята след боя. В хода на работата се изяснило, че стара вражда между две семейства прераснала в жесток бой, при който пострадали 48-годишен и 21-годишен. По-възрастният е с опасност за живота и е настанен за лечение в пловдивска болница. Младият мъж е прегледан и освободен за домашно лечение.

Харманлийските служители са задържали тримата, нанесли им побоя – мъже на 20 г., 27 г. и 45 г. Причините са в процес на изясняване. Образувано е досъдебно производство.

На следващия ден, в 17 часа полицаите са се отзовали на сигнал на улица „Преслав“ в Харманли. Установили са 26-годишен пострадал мъж. Свидетели разказали, че той е бил намушкан с нож от 34-годишен мъж, живеещ със сестра му. След пробождането, нападателят избягал и се издирвал. Той бил намерен и задържан в близко село. Пострадалият е настанен в пловдивска клиника в шоково състояние. Работата по случая продължава.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Сс
    СС
    6 0
    13:08, 16 май 2022
    ******и
    • Ха
      ХАНКО БРАТ
      3 0
      01:43, 18 май 2022
      Тоест сиукси срещу команчи. Както се разбира от статията , няма загинали, което не е добра новина за данъкоплатците. Ще продължават да издържат нарастващият брой индианци.
  • 2
    Ив
    Иван
    4 0
    14:54, 16 май 2022
    Че от кога гладиаторите оставят победената орка жива ?
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини