От х:

Днес в x:

Правят нова канализация на проблемната ул. “Тимок” за 240 бона

Изображение 1 от 3

    Проблемната улица “Тимок” в Хасково ще има нова канализация до края на година. Товастава ясно отобявената от общината обществена поръчка за избор на фирма изпълнител. Стойността на поръчката е 237 930 лв. Без ДДС, а срокът за изпълнение – два месеца. Офертите на кандидатите ще се отварят на 8 септември.

    За проблемите на “Тимок” Haskovo.net писа няколко пъти. Последната публикация е от 2013 година, когато хората се оплакаха от тайнствени течове изпод асфалта и постоянни локви. От ВиК тогава коментираха, че проблемът не е във водопровода, в който има налягане и би следвало водата да блика силно. Така проблемът е бил локализиран в канализацията.

    Според условията на обществената поръчка ще се подменят тръбите на канализацията от ул. “Дунав” до ул. Асенова крепост”.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Ив
      Иван
      15 0
      17:59, 24 авг 2016
      Гениално. Първо се асфалтира цялата улица и чак след това подменяме канализацията. Браво за страхотното управление.
    • 2
      Ку
      кубинка
      4 0
      23:12, 24 авг 2016
      Абсолютно съм съгласна с предния коментар.Когато преди няма и година се асфалтира улицата се знаеше, че ще се подменя канализацията.Кому бе нужно да се похарчат хиляди?Може би да се вземе някоя комисионничка?Господа управляващи спрете да закопавате хиляди левове,ако ще и те да са по някакви програми!
    • 3
      Dd
      Dd
      1 -1
      07:27, 25 авг 2016
      Да припомним,че тази улица бе асфалтирана при управлението на Георги Иванов...кой забърква кашите през едни 16 години????
      • Ул
        Ул Тимок
        0 0
        12:28, 25 авг 2016
        Ти къде видя тази улица да е асфалтирана? Или тук се плюе по подразбиране?
    Последни новини