От х:

Днес в x:

Канал изби и вмириса гараж с луканки

    Неприятна ситуация за собствениците на фамилна къща с магазин в хасковския квартал  “Орфей“ в празничните дни. Канал срещу блок 34 изби и от него се изляха фекалии. Гаражът със зимнината на стопаните на дома, където е станала аварията, е пълен с нечистотии и се наложи хората да търсят помощ за изпомпване на мръсотията. На място екипът на  ВОМА  констатира, че тръбата е пълна с  мокри кърпички. На това място проблемите са открай време. Тръбата, която идва от горните жилищни сгради, не за първи път създава проблеми на собствениците на имота в ниското и на тези с гаражи до него.

    Под магазина върви канализация, имотът е построен върху нея. Проблемът не идва от външната канализация, а от тази в частния парцел, обясниха от ВиК-Хасково. От водното дружеството  ще сезират РДНСК, за да се установи как точно е построен имотът върху канализацията, тъй като собствениците не предоставят документацията за това. 

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Ха
      Ха ха
      42 -3
      18:00, 27 дек 2022
      Сега видяхти ли откъди ви идват луканките на пазара и в магазина. Гледам на сн 4 месомелачка има, стелаж за сушене пълначка. Иначе какво има да проверява РДНСК. Тя спала когато трябвало и се застрояваше алчно по ъгълчета и градинки, без съобразяване с канализация , водопроводи и др инфраструктура.
    • 2
      Op
      Opalaa
      11 -3
      13:44, 28 дек 2022
      Опаляяя, не само луканките ам и имота ще замине... Искаме развите по случая! Следете и пишете.
    • 3
      И
      И
      4 -2
      23:09, 28 дек 2022
      Кажете на кмета , и без това нищо не върши .
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

    Още новини

    Последни новини