От х:

Днес в x:

Бус без шофьор прелетя през стълби и очука две коли

    Бял фирмен микробус без шофьора си се засили по стръмното между улиците “Македония” и “Драгоман” и прелетя по стълбището, преди да се забие в паркирана в пресечката Тойота. Пътем бусът е очукал Опел Вектра, преди да се устреми по стълбите, но това не го е спряло. По пътя си тежкото возило е прекършило металните перила по стълбите. Мястото се намира точно до бившия тютюнев склад, който изгоря преди няколко години.

    След като преодолял стълбите, бусът се забил в Тойота и смачкал предницата й. При пристигането на екипа на Haskovo.net микробусът вече бе откаран от мястото на инцидента. Качили го на платформа, казаха съседи, някои от които видели и слаломирането на безконтролното возило надолу по стълбите.

    “Голям късмет, че в този момент оттук не са минавали хора. По стълбите по това време, в късния следобед, минават и много деца, както и майки с детски колички. Не ни се мисли какво би станало”, казаха още съседите.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (5)

    • 1
      22
      22
      29 -2
      20:06, 19 авг 2016
      Е, как да не го пречукаш сега този тъп шофьор!
    • 2
      00
      000
      4 0
      01:03, 21 авг 2016
      Ей сега вече, трябва да поправят стълбите
    • 3
      Ки
      Кики
      4 0
      02:16, 21 авг 2016
      Синът ми минал по стълбите 10мен.преди инцидента.Просто не ми се мисли какво е можело да ни сполети. Дано шофьора на буса да бъде наказан. И бог да ни пази от малоумници като него
    • 4
      АД
      А дали
      10 -1
      11:20, 21 авг 2016
      А дали само шофьора е виновен. Нали е фирмен микробус. Вие знаете ли частниците какви пари пестят от техническа поддръжка на колите си. Масово превозвачи, особено на камиони и бусове пускат неизправни коли, претоварени, с изтрити гуми. Самите шофьори всеки ден рискуват живота си. Какво да правиш като собственика ти каже, че можеш и без спирачки да караш. Че трябва да направиш толкова курса, че да е на сметка началника! Направо е кошмар - камиони, таксита, всички частници всеки ден рискуват сумати човешки животи. Но за тях контрол пък и наказания няма!
    • 5
      По
      подкрепящ
      2 0
      16:32, 21 авг 2016
      Не са само т.н. частници и фирмаджии. А такситата из града. Ет -та, че пестят и лъжат така е! Ами големите таксиметрови фирми - те колко пестят. Колкото мижави изкарват доходите си - тройно повече са им печалбите. А някои не изкарват приходи само от таксита - това паркинги, бизнес, нагласени търгове, незаконни автомивки и прочиие. И такива собственички седнали да говорят за етика и честност. Къде ви беше етиката и честността като заграбихте половината град? Пък точно културата на такива личи от сопнатия тон, с който се големият и от наглостта, с която си мислят, че целият град им е задължен, че съществуват. Прости селянки и селяни!
    Последни новини