От х:

Днес в x:

Полицията закопча рецидивист трафикант на цигари от втори опит

Изображение 1 от 2

    Трафикант на цигари от село Горски извор беше закопчан от полицията от втори опит снощи. По непотвърдена информация униформените са действали по сигнал. Те са спипали 50-годишният тютюнев мачо снощи в 21 часа с натъпкан Ситроен „Берлинго” с безакцизни цигари. От буса са извадени 19 кашона с общо 190 000 каса папироси.

    Трафикантът е добър познайник на полицията още от преди пет години. Паметливи от редиците на реда си спомниха, че той през 2011 година е залавян с 40 кашона незаконни цигари. Тогава обаче не е отишъл на съд, тъй като друг е поел отговорността за трафика.

    Акцията по „лова“ на тютюн и безакцизни цигари в разгара на лятото е също в разгара си.

    Освен с „червени точки“ от Горски извор, полицаите си пишат още такива и от проверката в апартамент на улица „Вл.Поптомов” в Димитровград. От там са конфискувани 3,9 кг. нарязан тютюн и 460 къса самоделни цигари. Те са иззети 67-годишната обитателка на жилището, която ги е предала на униформените доброволно.

    Атаката срещу на димитровградските криминалисти срещу продажбата на безакцизни стоки е продължила и на Неделен пазар в града. От маса, стопанисвана от 51-годишен хасковлия са иззети 16 600 къса цигари от различни марки.

    По всички засечени случаи през изминалото денонощие за нелегална търговия с тютюн и цигари, са образувани бързо производство по чл.234 от НК.

    Още за акцията с кадри от нея гледайте в материала на еТВ в секция" Мултимедия" на Haskovo.net.

     КрасимираСлавова

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини