От х:

Днес в x:

Благотворителен базар за Жоро пред зала Дружба, довечера голям концерт

Изображение 1 от 5

    Благотворителен базар на кампанията #спасижоро е разположен от обяд днес пред зала „Дружба” в Хасково. Той ще остане там до довечера, когато започва голям концерт в помощ на журналиста Георги Христов. Колегата страда от рак на дебелото черво с метастази в черния дроб и от вчера е в клиника в Истанбул. Днес лекарски консилиум трябва да определи терапията му.

    Предметите на базара – детски рисунки, декупажи, накити, украшения и други, са предоставени от школите към читалище Заря, Младежкия център, както и от деца от Димитровград.

    Първата смяна доброволци, застъпили на базара, са от хасковското училище “Паисий Хилендарски”. Предметите се продават на различни цени, всички постъпления са за лечението на Жоро. На базара се продават и покани за големия концерт тази вечер, също част от кампанията #спасижоро. Цената им е 5 лв.

    От 18.30 часа пред зала Дружба ще свири Духовият оркестър към община Хасково. Изпълненията в залата започват от 19 часа. На сцената ще излязат Есил Дюран, Пепи Христозова, Росица Пейчева, Тодор и Донка Кожухарови, представителен ансамбъл Хасково с ръководител Ана Димитрова, представителен ансамбъл “Златна Тракия” с ръководител Златка Тимонова, представителен ансамбъл “Китна Тракия”, представителен ансамбъл “Южняче” с ръководител Васко Димов, балет “Рона”, клуб “Гранд”, балет “Галаксико” Димитровград.

    Покани могат да се купят и на входа. Очакваме Ви.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Последни новини