От х:

Днес в x:

#спасижоро става #жороспаси и вече помага на други в нужда

Изображение 1 от 2

    От днес кампанията #спасижоро, става #жороспаси! Защото от този момент Георги Христов и семейството му започват да помагат на хора, които се нуждаят от помощ за лечение.

    По решение на инициаторите на кампанията и близките на Жоро Христов днес част от събраните  средства бяха преведени на Борис Борисов. 40-годишният мъж страда от асептична идиопатична остеонекроза на двете тазобедрени стави. Той се нуждае от ендопротезиране със скъпоструващи керамични протези. Те струват 13 хиляди лева, а гаранцията за неговото оздравяване е 100%. Семейството на Жоро Христов преведе по сметката на Борис Борисов 13 хиляди лева, за да може 40-годишният мъж да бъде опериран и да заживее пълноценно със своето семейство.

    Благодарим от цялото си сърце на всички дарители и на семейството на Жоро! Останалите средства от сметката на Жоро също ще бъдат дарени за спасението на още човешки животи. Ще Ви информираме за конкретните решения и за разходването на Вашите средства, скъпи приятели.

    Поклон пред Вас!

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (7)

    • 1
      66
      66666
      18 -2
      19:52, 24 юни 2016
      Помогнете и на ивайло панев който има нужда от операция на очите
    • 2
      Ба
      БайТамян от парк ликуша
      17 -3
      20:52, 24 юни 2016
      Многодобре че 13000 лв от събраните за Жоро се даряват но трябваше някой да информира обществото колко лева бяхо събрани и от тук нататък при всдяко дарение сумата да се отбелязва като минус
    • 3
      Уч
      Учител
      25 -1
      21:08, 24 юни 2016
      Помогнете и на майстора със златни ръци и слепи очи Ивайло Пенев -33 год.,който прави макети на дървени къщички за да събере пари за операция за спасяването на единственото виждащо око. Дълбок поклон пред семейството на Жоро за решението,което са взели.

    • 4
      Вя
      Вяра
      7 -3
      08:45, 25 юни 2016
      Подкрепям изцяло благотворителността,тя е знак,че все още сме хора..Но мисля,че всичко,което се прави,трябва да бъде прозрачно,за да не губят хората доверие.Не знам кой е организаторът на кампаниите,но ще е добре,за да няма спекула,да прави явна отчетност на събрани и използвани средства.По този начин и хората ще бъдат насърчавани да даряват,защото ще знаят какво се случва с парите им.Мисля,че е правилно.И в тези кампании,както и всички други,липсва прозрачност,а тя винаги е знак,че нещо се прикрива.Мисля,че повече хора биха помагали,ако имаха повече доверие!
    • 5
      O
      o
      4 -5
      21:27, 25 юни 2016
      Кръшков ти можеж да си вярваш в прозрачността и т н Но след като 26 г тоя народ го лъжат нагли типове от най високо след катоцигани лъжат и обират пенсионери всеки след като от 7 000 000 българи 100 процента лъжат за едната кора хляб ти ми сервираш банкова сметка без титуляр Пари давам на ръка на нуждаещия се всички други начини говорят за ментарджииство а тарикатите в държавата станахме много и май че вече си пречим
    • 6
      K
      k
      6 -4
      06:49, 26 юни 2016
      Кръшков не ке опитвай да ме убедиш че живеем в скандинавските страни където лъжата е непозната думаЖивеем в страна къдетолъжата и лъжците са БОГАТИ на ПОЧИТ и УВАЖЕНИЕ Хайде холан Направих една равносметка ами честни останахте вие в хасково нет само И така да приключим спора
      • Ив
        Ива
        6 -2
        10:29, 26 юни 2016
        Вярно е, че българите сме лъгани прекалено дълго, поради тази причина ни е трудно да повярваме в доброто. Аз следях във ФБ колко пари са дарени - дали ще успее кампанията да събере нужните средства, за да отиде Жоро на лечение. Много съжалявам, че не го дочака. НО екипът постоянно публикуваше банковите платежни нареждания , салдо по сметката. Не познавам организаторите лично, не съм им адвокат, но се погрижиха да бъде достояние на всички, които се интересуват. В крайна сметка има непоправими неща /смъртта/, но за това, което съществува тук и сега има смисъл. В този ред на мисли - не хулете, а помогнете. Или просто замълчете :-)
    Последни новини