От х:

Днес в x:

Благотворителният търг за Жоро събра 9 бона, тениска на Григор стигна 1620 лв.

    Благотворителният търг в кампанията #спасижоро снощи в хотел Европа събра близо 9 000 лева за лечението на журналиста Георги Христов, който страда от рак на дебелото черво с метастази в черния дроб.

    24 предмета, предоставени безвъзмездно от авторите и собствениците им за благотворителното наддаване, бяха продадени за обща сума 7 830 лв. В дарителските кутии от благотворителния базар в същата зала имаше още 944 лв. Така общата сума от снощната инициатива на журналистическата колегия в Хасково в помощ на Жоро достигна 8 774 лв.

    В търга участваха 29 произведения на изкуството и предмети с емоционална стойност, предоставени безвъзмездно от авторите или собствениците им.

    Най-висока цена и най-оспорвано наддаване имаше за тениската на Григор Димитров, предоставена от баща му и пръв негов треньор Митко Господинов. С нея Гришо игра финал на АТР 250, Букурещ през 2014 г. и го спечели. Тениската бе откупена за 1620 лв.

    Междувременно тази сутрин колегата Георги Христов отпътува за клиниката в Истанбул, където още днес ще му бъде направено изследване с ПЕТ скенер, а утре сутринта ще му бъде назначен курс за лечение. Това се наложи поради влошаване на състоянието му в последните дни, а истанбулската клиника е най-близо и е най-бързият вариант за лечение.

    Утре вечер зала "Дружба" от 18.30 часа е благотворителният концерт за Жоро, в който ще участват много родни звезди, както и местни формации. Поканите за входа са по 5 лв., повече от половината вече са разпродадени.

    Очакваме Ви на концерта и благодарим за подкрепата.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Последни новини