От х:

Днес в x:

Баните вече си имат аптека

Изображение 1 от 2

    Минерални бани се сдоби с аптека, която вече посрещна първите си клиенти, съобщават от общинската администрация. Фармацията се намира в сградата на здравната служба. Помещението е ремонтирано за сметка на общината и е дадено на фармацевти от Хасково за дълъг период от време на символичен наем.

    Аптеката ще работи първоначално от 8 до 15 часа през делничните дни, а в събота от 9 до 11. По нататък фармацевтите предвиждат работното време да се увеличи, но за целта ще трябва да се наеме допълнително квалифициран персонал.

    Аптеката ще е действаща през цялата година, а не само през туристическия сезон. От нея ще могат да се закупуват лекарства по Здравна каса. На място могат да се приготвят и лекарства по лекарски рецепти.

    Въпреки, че е единствената аптека в Минерални бани, цените на лекарствата, медикаментите и санитарните материали ще бъдат на нормални цени, напълно конкурентни до тези на аптеките в Хасково, уверяват от фирмата-собственик.

    Haskovo.net

         

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Ми
      МИКО
      10 0
      09:32, 9 юни 2016
      Браво
    • 2
      Фа
      Файда
      6 -6
      12:42, 9 юни 2016
      И преди е имало аптека в баните , но не се задържа много . В Караманци също има аптека , но колко от хората си купуват лекарства е отделен въпрос . Тамошните като ги боли глава и айде при ходжата , пу пу два пъти и чао .
    • 3
      Ni
      NIKI
      7 0
      13:25, 9 юни 2016
      Браво кире имаха нужда хората в баните от аптека успех :)
    • 4
      Га
      Габи
      4 0
      13:04, 10 юни 2016
      Браво на сем. Ванчеви!!!! Минерални Бани наистина имаха нужда от компетентни и всеотдайни фармацевти като тях. Желаем им успех и все така с блага усмивка да лекуват и помагат на хората!!!! :)
    Последни новини