От х:

Днес в x:

Кръчмари се бият за клиенти

Сбиване между собственичката на кафене "Фантазия" във Войводово Маргарита Гюлдюлева и съдържателят на отсрещния магазин се развихри снощи в хасковското село. Според Гюлдюлева Юсуф не спазва работното време на магазина, а работи като кръчма, дори като бар – до малките часове през нощта, продава алхокол и реже салами за мезе върху амбалажна хартия. Аз съм си платила всички такси и права, спазила съм всички нормативи на ХЕИ и на общината за площ, тоалетна, течаща вода и още хиляди изисквания. А той, понеже работи нощем, привлича клиенти без да си мръдне пръста и в нарушение на всякакви изисквания, казва жената.



Снощи нервите ми не издържаха, отидох и му направих забележка, а той се нахвърли да ме бие, показва жената синините по ръцете си.

Магазинерът Юсуф не бе открит днес за коментар, а магазинът на Наркооп (на малката снимка) беше заключен. Случайно намиращи се там войводовци обаче го защитиха и на свой ред обвиниха собственичката на "Фантазия", че организира хазартни игри в заведението си и прибира вътре всякакви съмнителни типове.

От полицията в Хасково съобщиха, че при тях няма постъпила жалба за мелето във Войводово.
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини