От х:

Днес в x:

Разпада се водопроводът от Ябълково. Търсят незаконни стопанства и кокошки от къща на къща. 100 бриджори на турнир в Ханчето. Преглед на печата 22.08.2008

Двата хасковски ежедневника поставят подпаленото чейндж бюро на челно място. Втори опит за сплашване или късо съединение са версиите за инцидента, според Хасковска Марица.

Разпада се водопроводът от Ябълково е тревожното заглавие на първа страница на вестника. Спасението за Хасково е новата тръба, която ще бъде пусната след месец-два. Как Хасково може да остане без вода четем по-нататък в материала. Тръбата, с която непрекъснато се занимават екипите на ВиК е тънка, колкото вестник и вследствие налягането се появяват нови течове по трасето. С водоноски се снабдяват само родилното и инфекциозно отделение. С надеждата, че водата там и в кварталите Република и Възраждане днес ще потече завършва статията в Хасковска Марица.

Стадионът на Емача е срам за Хасково, е материалът на 14 страница по сигнал на читател на Хасковска Марица. Публикуван е отговорът на „другата страна" Футболните шефове пък смятали, че тази година е далеч по-добре, а имало и обещание за цялостен ремонт.

Мара Латева на световен форум в Оксфорд,Въоръжена охрана пази изложба за дните на Хасково, Бумеранг пак при читателя, са заглавията от страницата с шум и блясък на Хасковска Марица.

Хасковската автогара разнищва под заглавие „Международните рейсове – до ЖП гарата" Новинар на първа страница. Екологичен проблем назрява заради задължителния 15 минутен престой със запалени двигатели на преминаващите автобуси. Точните цифри – 192 автобуса на 4 дка, както и коментар на ситуацията са от зам.кмета Кирил Керанов.

За масови безкомпромисни проверки на незаконни лични стопанства през септември четем на 4 страница. Акцията ще е безсрочна и в нея се предвижда да се включат едновременно експерти от РИОКОЗ, КОРС, отдел „Архитектура" и Общинска полиция. Ще се проверява от двор на двор и по всички изисквания: дали сградите са законни, колко са отглежданите животни, имат ли регистрация, спазено ли е минималното отстояние от населено място и т.н.

Марсел Карнавал със сефте в Димитровград. Бразилската перла, както съобщава Новинар, отбеляза първия си гол на контролата с Химик с тупалка от 25 метра, другият гол бе отбелязан от Емил Николов. Срещата на димитровградския стадион „Миньор" завърши с 2:4 и е втора загуба за Хасково от Химик за последната седмица.

100 бриджори на турнир в Ханчето, четем още на спортната страница на Новинар. Поредното издание на отборния турнир за купата на Хасково е на 29-31 август, а наградата за първенеца е 1111 лв.

Двата вестника съобщават за официалното вече дисциплинарно уволнение на Стефан Марашев, кой ще седне на стола му - четете различните прогнози в днешния хасковски печат.
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини