От х:

Днес в x:

14 °C

Разпада се водопроводът от Ябълково. Търсят незаконни стопанства и кокошки от къща на къща. 100 бриджори на турнир в Ханчето. Преглед на печата 22.08.2008

Двата хасковски ежедневника поставят подпаленото чейндж бюро на челно място. Втори опит за сплашване или късо съединение са версиите за инцидента, според Хасковска Марица.

Разпада се водопроводът от Ябълково е тревожното заглавие на първа страница на вестника. Спасението за Хасково е новата тръба, която ще бъде пусната след месец-два. Как Хасково може да остане без вода четем по-нататък в материала. Тръбата, с която непрекъснато се занимават екипите на ВиК е тънка, колкото вестник и вследствие налягането се появяват нови течове по трасето. С водоноски се снабдяват само родилното и инфекциозно отделение. С надеждата, че водата там и в кварталите Република и Възраждане днес ще потече завършва статията в Хасковска Марица.

Стадионът на Емача е срам за Хасково, е материалът на 14 страница по сигнал на читател на Хасковска Марица. Публикуван е отговорът на „другата страна" Футболните шефове пък смятали, че тази година е далеч по-добре, а имало и обещание за цялостен ремонт.

Мара Латева на световен форум в Оксфорд,Въоръжена охрана пази изложба за дните на Хасково, Бумеранг пак при читателя, са заглавията от страницата с шум и блясък на Хасковска Марица.

Хасковската автогара разнищва под заглавие „Международните рейсове – до ЖП гарата" Новинар на първа страница. Екологичен проблем назрява заради задължителния 15 минутен престой със запалени двигатели на преминаващите автобуси. Точните цифри – 192 автобуса на 4 дка, както и коментар на ситуацията са от зам.кмета Кирил Керанов.

За масови безкомпромисни проверки на незаконни лични стопанства през септември четем на 4 страница. Акцията ще е безсрочна и в нея се предвижда да се включат едновременно експерти от РИОКОЗ, КОРС, отдел „Архитектура" и Общинска полиция. Ще се проверява от двор на двор и по всички изисквания: дали сградите са законни, колко са отглежданите животни, имат ли регистрация, спазено ли е минималното отстояние от населено място и т.н.

Марсел Карнавал със сефте в Димитровград. Бразилската перла, както съобщава Новинар, отбеляза първия си гол на контролата с Химик с тупалка от 25 метра, другият гол бе отбелязан от Емил Николов. Срещата на димитровградския стадион „Миньор" завърши с 2:4 и е втора загуба за Хасково от Химик за последната седмица.

100 бриджори на турнир в Ханчето, четем още на спортната страница на Новинар. Поредното издание на отборния турнир за купата на Хасково е на 29-31 август, а наградата за първенеца е 1111 лв.

Двата вестника съобщават за официалното вече дисциплинарно уволнение на Стефан Марашев, кой ще седне на стола му - четете различните прогнози в днешния хасковски печат.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 29.10.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Отнасяйте се с повече търпение към хората и нещата, които не са по вкуса ви. С такт и добро желание със сигурност ще постигнете повече, в противен случай ще си създадете напрежение и няма да постигнете целите си. Приятел ще ви предложи идея, което ще ви амбицира, но и затрудни.
29 окт 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Днес бъдете добронамерени към по-низшестоящите от вас, не знаете кога ще имате нужда от услугите им. Не е изключено незаетите да имат късмет през този ден и да си намерят подходяща работа. Общуването ви с приятели ще бъде особено приятно.
29 окт 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Следете внимателно какво се случва около вас и преценете кога да се включите с активни действия. Не допускайте обаче превръщането си в обикновени наблюдатели на събитията, тъй като имате много възможности и ще е жалко ако не ги осъществите. Наложете си да не се занимавате с работа, която не е наложителна за дадения момент и се постарайте да се съсредоточите върху най-важното. Предстоят ви добри новини в личен план.
29 окт 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Ако разнообразите деня си с пътувания и други приятни занимания, ще обновите духа, здравето и психиката си. Общуването ви с хора, с които ви е приятно да бъдете, ще се отрази и на работата ви, по косвен или пряк начин. Равновесието може да бъде постигнато, стига то да не е в противоречие с чувството ви за свобода.
29 окт 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Днес ще постигнете голям делови успех, който ще затвърди положението ви на работното ви място. Имате основания за радост, но не бива да забравяте и за следващата си стъпка, която може да се окаже решаваща. Харчете разумно, не купувайте излишни вещи.
29 окт 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Ще търсите нови форми за изява на талантите си, преминавайки през деня в забързано темпо. Ще получите известия, които ще ускорят процесите в живота ви. Запознанство или утвърдена връзка ще ви създаде приятни емоции. С внимание ще се отнесете към проблемите на близък човек и ще му помогнете да ги преодолее.
29 окт 2020

Хороскоп за Везни

Везни
В професионален план денят е прекрасен и на мнозина им предстои служебно повишение. Ако сте безработни днес имате много добри шансове да промените това положение. Бъдете упорити и настоятелни. Със сигурност ще успеете.
29 окт 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Изразете доброто си отношение към хората, с които общувате и делата ви ще се подреждат така, както ги предвиждате. С настроение ще разгърнете сили в много посоки, което неминуемо ще се отрази на живота ви. Не сте от хората, които чакат на готово и днес ще го потвърдите отново.
29 окт 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще откриете перспектива за себе си в разработването на нов проект и акуратно ще се захванете с него. Без да губите време, ще направите нужните проучвания и ще намерите хората, с чиято финансова подкрепа ще го реализирате. Отношенията ви с постоянния партньор са променливи, проявете повече активност и не чакайте наготово решенията му.
29 окт 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Ще фокусирате върху себе си вниманието на много хора, което ще повдигне и без това високото ви самочувствие. Лесно ще създавате нови приятелства и връзки. Работата ще ви отрезви, налагайки ви строг и делови подход към текущите ви задачи. Не се щадете, когато трябва да покажете готовност за взаимопомощ.
29 окт 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще защитите позицията си по въпроси, касаещи бизнеса, финансите и не на последно място личния ви живот. Ще работите по осъществяване на програмата си и по-малко ще се съобразявате с мнението на другите. Но ще ви се наложи да проявите разбиране и към обща тема, зачитайки и мнението на партньорите си.
29 окт 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Предприемате рискована операция, но сте силно убедени в успеха си. Ще сполучите, ако не действате прибързано и не правите непременно онова, което сте решили. Много биха ви помогнали съветите на близки и колеги, особено на онези от тях с повече опит. Мислете в перспектива, а не единствено в настоящето, това ще ви помогне да вземете правилното решение.
29 окт 2020
Последни новини