От х:

Днес в x:

3 °C

Разпада се водопроводът от Ябълково. Търсят незаконни стопанства и кокошки от къща на къща. 100 бриджори на турнир в Ханчето. Преглед на печата 22.08.2008

Двата хасковски ежедневника поставят подпаленото чейндж бюро на челно място. Втори опит за сплашване или късо съединение са версиите за инцидента, според Хасковска Марица.

Разпада се водопроводът от Ябълково е тревожното заглавие на първа страница на вестника. Спасението за Хасково е новата тръба, която ще бъде пусната след месец-два. Как Хасково може да остане без вода четем по-нататък в материала. Тръбата, с която непрекъснато се занимават екипите на ВиК е тънка, колкото вестник и вследствие налягането се появяват нови течове по трасето. С водоноски се снабдяват само родилното и инфекциозно отделение. С надеждата, че водата там и в кварталите Република и Възраждане днес ще потече завършва статията в Хасковска Марица.

Стадионът на Емача е срам за Хасково, е материалът на 14 страница по сигнал на читател на Хасковска Марица. Публикуван е отговорът на „другата страна" Футболните шефове пък смятали, че тази година е далеч по-добре, а имало и обещание за цялостен ремонт.

Мара Латева на световен форум в Оксфорд,Въоръжена охрана пази изложба за дните на Хасково, Бумеранг пак при читателя, са заглавията от страницата с шум и блясък на Хасковска Марица.

Хасковската автогара разнищва под заглавие „Международните рейсове – до ЖП гарата" Новинар на първа страница. Екологичен проблем назрява заради задължителния 15 минутен престой със запалени двигатели на преминаващите автобуси. Точните цифри – 192 автобуса на 4 дка, както и коментар на ситуацията са от зам.кмета Кирил Керанов.

За масови безкомпромисни проверки на незаконни лични стопанства през септември четем на 4 страница. Акцията ще е безсрочна и в нея се предвижда да се включат едновременно експерти от РИОКОЗ, КОРС, отдел „Архитектура" и Общинска полиция. Ще се проверява от двор на двор и по всички изисквания: дали сградите са законни, колко са отглежданите животни, имат ли регистрация, спазено ли е минималното отстояние от населено място и т.н.

Марсел Карнавал със сефте в Димитровград. Бразилската перла, както съобщава Новинар, отбеляза първия си гол на контролата с Химик с тупалка от 25 метра, другият гол бе отбелязан от Емил Николов. Срещата на димитровградския стадион „Миньор" завърши с 2:4 и е втора загуба за Хасково от Химик за последната седмица.

100 бриджори на турнир в Ханчето, четем още на спортната страница на Новинар. Поредното издание на отборния турнир за купата на Хасково е на 29-31 август, а наградата за първенеца е 1111 лв.

Двата вестника съобщават за официалното вече дисциплинарно уволнение на Стефан Марашев, кой ще седне на стола му - четете различните прогнози в днешния хасковски печат.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 28.01.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Професионалните ви ангажименти да ви занимават и през почивните дни. Това едва ли ви изненадва и още по-малко разочарова. Работата ви носи удовлетворение, пък и не е толкова натоварена, колкото интересна. Посветете й се и днес, заслужава си. Благоприятен период за нови начинания и планиране на дългосрочни проекти.
28 яну 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Сега енергията ви е в изобилие, затова отрано се замислете как най-добре да използвате тази благодат. Придобивате нови познания и умения. Любовта ви се усмихва, затова е твърде вероятно да пренебрегнете част от професионалните си задължения, за да прекарате времето си с любимия човек.
28 яну 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ще станете съпричастни на чуждите проблеми и ще им посветите голяма част от времето си днес. Не пренебрегвайте задачите си, особено онези, които са със срок днес. Неотложни решения ще ви подтикнат към адекватни и бързи реакции. За много от вас денят се свързва и със спонсорство и реализирани финансови сделки.
28 яну 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Умението да предизвиквате ентусиазъм у хората е едно от най-големите ви богатства. Начинът да развиеш най-доброто у един човек е, като го цениш и насърчаваш. Не критикувайте, а вярвайте в стимулите. Ако нещо ви хареса,одобрете го от сърце и бъдете щедър в похвалите си. Денят е подходящ за сделки с недвижими имоти. Бъдете внимателни, ако шофирате.
28 яну 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Умората ще ви подтикне да потърсите тихо място за отмора. Уважавайте желанието и на другите да се чувстват спокойни, отнесете се с разбиране към проблемите им. Новини, свързани с финансите ви ще подобрят настроението ви, но и ще ви направят по-активни в уреждане на срещи и други делови задачи.
28 яну 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Грижейки се за интересите си, ще проявите разбиране към работата и проблемите на околните, с което ще ги приобщите към работата си. Без да се оставяте на случайността, ще действате съобразно новите условия, както на работното място, така и в обществено-политически план. Предложение за работа или обучение в чужбина за други.
28 яну 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Здравето ви ще ви застави да потърсите нетрадиционни методи на лечение. Любим човек също би ви помогнал да се разтоварите от напрежението и да се заредите с позитивни мисли. Дайте си сметка, че умората засилва притесненията ви, като ви прави нервни и раздразнителни. По-леко ще ви стане и от новината, която ще ви поднесат вечерта.
28 яну 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
С лекота ще осъществявате идеите си днес. Ще очаровате с присъствието си и ще срещате разбиране и съпричастност. Няма да се затрудните и в общуването с деловите си партньори. С основание очаквате повишение на материалното си състояние. За здравето трябва да се погрижите, съществува опасност от настинки и хронични страдания.
28 яну 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Не се противопоставяйте сляпо на нововъведенията около вас. Изслушайте застъпниците им, може би наистина имат право. Насочете енергията си в позитивна насока. Изявете потенциала си. Възможности за това не липсват, просто трябва да вдигнете поглед. Близост и хармония с човек от обкръжението ви.
28 яну 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
С поведението си респектирате околните и така съзнателно ги подчинявате на волята си, спестявайки си изненади. С навременните си действия по интересуващ ви въпрос ще благоприятствате професионалното си развитие. Не позволявайте да се показвате отегчени пред някой, който ви интересува.
28 яну 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Предстои ви решаването на важен въпрос. Трудно ще ви е да вземете от раз решение, затова бихте могли да се посъветвате с хората около себе си. Със сигурност има човек, на когото бихте могли да се доверите. Вечерта се заемете с нещо приятно и разтоварващо. Работата не е за предпочитане.
28 яну 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Денят е удачен за експерименти от всякакъв род. Ентусиазмът ви е заразителен и отваря всички врати пред вас. Великодушието ви ще ви спечели нови приятели. Отдайте се на желанията си - днес почти всичко ви е позволено.
28 яну 2021
Последни новини