От х:

Днес в x:

11 °C

Тарашат за Камелия Бончева в Хасково, наши бирници в хайка по морето. Аналитичен преглед на печата – 17 юли

Свиха номерата на адвокат по "Куйович" пише над главата в днешния брой на "Новинар юг". В текста става ясно, че е задигнат само предния номер на фолксвагена на Добри Рангелов, който защитава бившия митничар Михайил Янов в процеса срещу Куйович.

11 000 бият път за 1 аспирин, е озаглавен водещият материал на първа страница. Изчисленията са направени за селата в две общини в региона - Ивайловград и Тополовград, в които няма нито една аптека. На проблема е посветено и интервюто на 5 страница с Янка Петева-Табакова, която наскоро бе обявена за фармацевт на годината.

Ракиени горещини, отсъжда вестникът: 4 дни пред казана. Заради многото плод тази година се извили опашки пред ракиените казани. В текста става ясно още, че проверки за плащането на задължителния акциз се правели нарядко. Самите митничари разбирали, че законът е неприложим за България.
По-скоро самите митничари си варят ракията без акциз и го крият от себе си.

Инфекциозното претъпкано: 25 с разстройство за 3 дни. Джипитата пък регистрирали 60 души с остри респираторни заболявания. Новината е по-надолу в текста – не се потвърждава наличието на салмонелоза при децата от харманлийските забавачки. Според окончателните резултати от изследванията ставало дума за дизентерия.

Пироман в окръжната прокуратура, пише на криминалната си страница изданието. Случаят със Сергей Стоянов, който за час подпали 3 леки коли, автобус и камион, преминавал от районните обвинители към окръжните.
Кой го интересува това? Повечето хора не правят разлика между двете. Нас ни интересува кога ще бъде осъден и на колко.

Димитрова остава член на БСП, пише още "Новинар юг". Заместник кметът на Хасково бе изключена от партията заедно с още неколцина свои другари, но контролния съвет на столетницата я възстановил.
Ами добре. Така й се пада.

Димитроградчанин е културист № 1 на Англия, съобщава на 12 страница вестникът. Роденият в града Добромир Делев бил обявен за шампион в края на миналата седмица.

Тарашенето за Камелия Бончева в Хасково, което обявява над главата си "Хасковска Марица" не се потвърждава от полицията. В текста става ясно, че във вторник вечер наистина маскирани ченгета и жандармеристи са блокирали няколко квартала, но от това съвсем не следва, че са търсили отвлечената съпруга на Ангел Бончев.

Двама данъчни от хасковската дирекция се включвали днес в голяма акция по Черноморието, съобщава изданието от първа страница. Нашите щели да ровят заведения по плажа рамо до рамо с агентите от "Краун Ейнджълс" ако се наложело да викат помощ, добавя вестникът.
Няма да се наложи. Ще си направят плажа на държавни разноски и това е. Подозренията се засилват с допълнението към новината – че през зимата бирниците ходели по големи проверки на Боровец и Пампорово. Изобщо – уредили са се екстра.

Руски барети ще пазят тръбата в Свиленградско, пише още изданието. Става дума за Бургас – Александруполис.

Полиция разтури нелегален пазар в центъра, пише още вестникът. Роми от Берковица проснаха вчера чаршафи по 10 лева на главната, но минути след това бяха подкарани към РПУ—то от служители на общинска полиция.

М-Тел: Антената на Кенана е временна, вадим документи, пише изданието за скандалния ретранслатор във вилната зона, който нямал никакви разрешителни за строеж. Мобилния оператор обаче допълва, че ще се снабдят с всички изисквани документи. Което означава, че стоителството ще продължи. Що се отнася до временния характер на антената – в България няма нищо по-продължително от временното.

Москвич навърта 200 000 километра без ремонт. Става дума за возилото на доайена сред фотографите – Карекин Карекинян. Нищо чудно, ако го е карал само той. В текста четем, че Каро не вдигал повече от 70 километра в час.
Явно на млади години е бил по-луд, сега кара по-бавничко.

Оше новини от региона – в новите броеве на "Новинар юг" и "Хасковска Марица".
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 31.10.2020

Хороскоп за Овен

Овен
За да намалите риска от грешки се консултирайте по делови и други въпроси, които ви затрудняват. Приветствайте желанието на някой да ви помогне, не бъдете излишно горди. Тенденция към стабилизиране на финансовото ви положение ще се задълбочи, но до тогава ви чака много работа.
31 окт 2020

Хороскоп за Телец

Телец
В добра физическа и психическа форма сте и ще поддържате темпото си непроменено. Краткосрочните ви планове ще се развиват без особени отклонения, което значи, че ще получите онова, за което се трудите. Ставайки по-общителни ще си осигурите информацията, от която се нуждаете.
31 окт 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Този ден ще мине под знака на непрекъснатото движение. Ще се захващате ту с едно, ту с друго и в крайна сметка ще останете доволни, ако успеете да свършите нещо докрай. Не позволявайте околните да вземат решенията вместо вас, но бъдете доста-тъчно тактични, за да избегнете споровете. Здравето е ви повече от отлично.
31 окт 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Денят ви ще е запълнен с делови срещи, както и с изпълнението на служебни и бизнес-задачи. Личните ще оставите на втори план, с намерение сте да приключите по-скоро ангажимент, от когото очаквате да последват финансови и други развития. Не оспорвайте мнението на партньорите си и ще ви бъде по-лесно да осъществите целите си.
31 окт 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Очакват ви успехи, ако делата ви са прозрачни, а вие честни и принципни. В семейна среда ще споделяте вълненията си и с топло чувство към близките си, ще изразите вниманието и обичта си към тях. Не отхвърляйте едно предложение, преди да сте го обмислили, защото носи добри възможности.
31 окт 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Проявеното от вас внимание към проблемите на околните ще ви се върне под формата на изгодно предложение или друга придобивка. Подобрявайки общуването с тях, няма да пренебрегнете и собствените си нужди. Други ще се заемат с домашните задачи. Много от тях чакат вниманието ви.
31 окт 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Вероятно се надявате на резултати, по-добри от тези, които сте планирали. Ще се осъществи идея, която сте считали за възможна и това със сигурност ще улесни работата ви. Околните черпят от вашата енергия и желание да свършите всичко по най - добрия начин. Явно не пестите труда си.
31 окт 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Тактичността и деловият ви усет ще ви помогнат да се възползвате от завързана ситуация. Изгодите, които ще извлечете значително ще улеснят бъдещето ви (най-вече материалното им изражение). Проблеми във взаимоотношенията с институциите може да отнемат доста време, но в крайна сметка ще получите това, към което се стремите.
31 окт 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Удовлетворени сте от посоката, в която се развиват делата ви. Не пестите усилията си, когато искате да постигнете нещо и това определя и успехите, които бележите. За предпочитане е да се насочите към дейности, свързани с комуникация и обмен на идеи. Ще останете очаровани от предложението на малко познат човек.
31 окт 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
На работното ви място предстои промяна, която открива добри възможности за вашето издигане. Възползвайте се от това и положете съответните усилия, за да покажете на какво сте способни. Бъдете по-инициативни и пробивни и ще спечелите.
31 окт 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Повече яснота по предстоящ проект ще получите след срещите, които ви предстоят. В никакъв случай не подценявайте възможностите на хората, с които се срещате, и не си създавайте впечатления от пръв поглед. Умеете да прониквате в невидимото, направете го и сега. Ще си помогнете.
31 окт 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Успявате да се справите с важен проблем днес, което ще изпълни със чувство за добре свършена работа. Не оставяте длъжни на човек, който се е отнесъл недоброжелателно с вас. Посвещавате голяма част от времето си на любимия човек, с когото прекарвате страхотни моменти заедно. Настроението ви значително ще се подобри след като получите добра новина свързана с ваш близък човек.
31 окт 2020
Последни новини