От х:

Днес в x:

Тарашат за Камелия Бончева в Хасково, наши бирници в хайка по морето. Аналитичен преглед на печата – 17 юли

Свиха номерата на адвокат по "Куйович" пише над главата в днешния брой на "Новинар юг". В текста става ясно, че е задигнат само предния номер на фолксвагена на Добри Рангелов, който защитава бившия митничар Михайил Янов в процеса срещу Куйович.

11 000 бият път за 1 аспирин, е озаглавен водещият материал на първа страница. Изчисленията са направени за селата в две общини в региона - Ивайловград и Тополовград, в които няма нито една аптека. На проблема е посветено и интервюто на 5 страница с Янка Петева-Табакова, която наскоро бе обявена за фармацевт на годината.

Ракиени горещини, отсъжда вестникът: 4 дни пред казана. Заради многото плод тази година се извили опашки пред ракиените казани. В текста става ясно още, че проверки за плащането на задължителния акциз се правели нарядко. Самите митничари разбирали, че законът е неприложим за България.
По-скоро самите митничари си варят ракията без акциз и го крият от себе си.

Инфекциозното претъпкано: 25 с разстройство за 3 дни. Джипитата пък регистрирали 60 души с остри респираторни заболявания. Новината е по-надолу в текста – не се потвърждава наличието на салмонелоза при децата от харманлийските забавачки. Според окончателните резултати от изследванията ставало дума за дизентерия.

Пироман в окръжната прокуратура, пише на криминалната си страница изданието. Случаят със Сергей Стоянов, който за час подпали 3 леки коли, автобус и камион, преминавал от районните обвинители към окръжните.
Кой го интересува това? Повечето хора не правят разлика между двете. Нас ни интересува кога ще бъде осъден и на колко.

Димитрова остава член на БСП, пише още "Новинар юг". Заместник кметът на Хасково бе изключена от партията заедно с още неколцина свои другари, но контролния съвет на столетницата я възстановил.
Ами добре. Така й се пада.

Димитроградчанин е културист № 1 на Англия, съобщава на 12 страница вестникът. Роденият в града Добромир Делев бил обявен за шампион в края на миналата седмица.

Тарашенето за Камелия Бончева в Хасково, което обявява над главата си "Хасковска Марица" не се потвърждава от полицията. В текста става ясно, че във вторник вечер наистина маскирани ченгета и жандармеристи са блокирали няколко квартала, но от това съвсем не следва, че са търсили отвлечената съпруга на Ангел Бончев.

Двама данъчни от хасковската дирекция се включвали днес в голяма акция по Черноморието, съобщава изданието от първа страница. Нашите щели да ровят заведения по плажа рамо до рамо с агентите от "Краун Ейнджълс" ако се наложело да викат помощ, добавя вестникът.
Няма да се наложи. Ще си направят плажа на държавни разноски и това е. Подозренията се засилват с допълнението към новината – че през зимата бирниците ходели по големи проверки на Боровец и Пампорово. Изобщо – уредили са се екстра.

Руски барети ще пазят тръбата в Свиленградско, пише още изданието. Става дума за Бургас – Александруполис.

Полиция разтури нелегален пазар в центъра, пише още вестникът. Роми от Берковица проснаха вчера чаршафи по 10 лева на главната, но минути след това бяха подкарани към РПУ—то от служители на общинска полиция.

М-Тел: Антената на Кенана е временна, вадим документи, пише изданието за скандалния ретранслатор във вилната зона, който нямал никакви разрешителни за строеж. Мобилния оператор обаче допълва, че ще се снабдят с всички изисквани документи. Което означава, че стоителството ще продължи. Що се отнася до временния характер на антената – в България няма нищо по-продължително от временното.

Москвич навърта 200 000 километра без ремонт. Става дума за возилото на доайена сред фотографите – Карекин Карекинян. Нищо чудно, ако го е карал само той. В текста четем, че Каро не вдигал повече от 70 километра в час.
Явно на млади години е бил по-луд, сега кара по-бавничко.

Оше новини от региона – в новите броеве на "Новинар юг" и "Хасковска Марица".
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини