От х:

Днес в x:

Прецедент: Катаджия защитава шофьор

Униформените служители на общинска полиция отклоняват днес натоварените с бали слама тежки камиони да не влизат в Хасково още на кръговото от Харманли. Според информирани тежките возила се отклонявали по обиколни маршрути заради тясното кръгово на изхода за Кърджали, където само преди дни тир изсипа десетки палети с безалкохолни напитки на пътя. Причината тогава според КАТ бе неукрепен товар, но остротата на завоя също има значение.



Шофьори на камиони влязоха в ожестечен спор с униформените. Според един от тях обикалянето през Горски Извор и Минерални бани ще удължи маршрута му и ще го набута с нафтата.

Служител на общинска полиция веднага започна да мери с колко сантиметра се подават балите със слама извън корпуса. По правилник те не бива да се подават с повече от 20 сантиметра.



В спора се включи и известният с неподкупността си служител на КАТ-Хасково Недялко Генев, който усмири колегата си от общинска полиция. Според него камионът си е съвсем уставно натоварен. Сцената невярващо наблюдаваха други шофьори, които може би за пръв път в живота си виждаха катаджия да защитава шофьор.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини