От х:

Днес в x:

Продаваната 11 пъти си бягала сама

Емине не е добре психически. Лъже, че баща й я продава. Тя си бяга сама, обясняват в хор скандала с 20-годишната си съседка Емине Бекирова, жителите на ромската махала "Хаджи Яневото герме" в Харманли.

Момичето беше заловено преди два дни на пункта "Капитан Петко войвода" при опит да мине нелегално българо-гръцката граница. Граничните полицаи я спипали между предната и задна седалка на "Ситроен", шофиран от 25-годишен грък. Пред полицаите Емине обяснила, че баща й я продавал 11 пъти за последните 5 години.
Последната продажба била на 25-годишния грък Сезгин, преди три месеца за 1 000 евро.

Според съседите обаче Емине избягала от дома си за първи път още докато била на 14 години. Отишла да живее с мъж в Кърджали. Тръгнала си от него и по-късно близките й чули, че се е задомила някъде в Ямболско.

В ромското гето се говори, че преди няколко дни последният купувач - гъркът от Орестиада, с когото Емине живяла без брак, сам я върнал като разбрал, че не е добре психически.



Намерихме я изхвърлена като чувал на улицата. Пребита от бой, цялата в синини, разказа биологичния баща на Емине Златко.
С брат си, който е неин осиновител - Бекир, й прибрали личната карта, за да не се опита отново да търси връзка с гърка. Тя обаче отново тръгнала с него.

В "Хаджи Яневото герме" през последните години масово идвали мераклии от северна Гърция на пазар за жени.
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини