От х:

Днес в x:

45-годишна в ареста за измами

45-годишна измамничка от Стара Загора е задържана от служители на ОДП-Хасково. Установено е, че в рамките на месеца В.П. е влизала в четири хранителни магазини в Димитровград и се представяла за инспектор от ДВСК. Мнимата инспекторка разпореждала почистване на магазина или преподреждане на рафотеве и витрините, а през това време ловко тършувала и задигала оборотните пари.

Мошеничката дотолкова се вживяла в ролята си, че друснала глоба от 20 лева на една от собственичките на магазин. От друг магазин пък успяла да забърше от касата 210 лв., докато стресираният персонал изпълнявал стриктно указанията на "инспекторката".
В някои бакалии обаче била наблюдавана зорко от персонала и не е успяла да свие нищо.

След подаването на сигнал в РПУ-Димитровград и проведени оперативно-издирвателни действия, включващи и иззети видеозаписи от супермаркетите, димитровградските криминалисти установили самоличността на измамничката. Оказало се, че същата особа е позната и на старозагорските полицаи и наскоро е била задържана и от тях за подобни подвизи. По слчая е образувано досъдебно производство.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини