От х:

Днес в x:

Куйович: Познавам цялото МВР на България

За пореден път Хасковският окръжен съд отложи делото срещу сочения за наркотрафикант Будимир Куйович. И този път причина за отлагане на делото стана липсата на един от адвокатите на единия от подсъдимите Стойко Дойчев.

Преди началото на заседанието Куйович заяви, че върху делото се оказва натиск, а решението на комисията Куйович и дебатите в парламента са знак към прокуратурата и съда.

Куйович и трима българи са обвинени в организиране на престъпна група за трафик на наркотици. На въпрос на Дарик Куйович отговори, че познава цялото МВР на България.

Не е оказван политически натиск върху прокуратурата по делото срещу Будимир Куйович и още трима българи, обвинени в организиране на престъпна група и контрабанда на наркотици в особено големи размери. Това заяви пред журналисти окръжният прокурор на Хасково Иван Ванчев.

Ванчев направи това изявление веднага след като в Хасковския окръжен съд не беше даден ход на делото срещу четиримата обвиняеми поради отсъствието на адвоката на единия от тях – Стойко Дойчев.
Източник: dariknews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини