От х:

Днес в x:

Преглед на печата - 8 февруари

"Няма болни от грип, обявяват епидемия", съобщава от челната си страница "Новинар Юг". Ваканция не се предвижда, цитира вестникът РИОКОЗ. В момента няма нито един изолиран грипен щам на пациенти от региона, но днес местни експерти най-вероятно ще обявят епидемията.

"Бомба за шефката на битака", е другото чело днес в "Новинар". Полицията работи по 3 версии, ДОТИ уточнява вида и състава на взривното вещество. Със случая се е ангажирал лично и кметът на Димитровград Стефан Димитров, който веднага след взрива дошъл на мястото и придружил шефката на тържището до местното РПУ.

Продължаваме на криминална тема: "Двойкаджия троши прозорци на школо". Двама шестокласници от основно училище "Алеко Константинов" в Димитровград изпотрошиха с камъни 10 двойни прозорци там, защото учителката по български език писала двойка на едно от момчетата.

Още едно стряскащо заглавие: "Глутница нахапа жена в Клокотница". Изловиха половината от 20-те безпризорни кучета, които тормозят селото, е допълнението към дописката.

И накрая една добра новина: "Правят Дисниленд в Димитровград". Увеселителен комплекс възнамеряват да изграждат в града на младостта външни инвеститори.

"ТЕЦ-овете пак обгазиха Димитровград", тревожно съобщава от първата си страница "Хасковска Марица". И допълва, че второ обгазяване със серен диоксид за 4 дни регистрира автоматичната станция в града.

"Полиция и ветеринари на Хайван пазара", е челното заглавие на втора страница. Няма забрана за търговия с птици, тя обаче е законна само с документи и на тържища.

Вестникът хвали екипите на хасковското водно дружество - "В и К поправя 4 аварии за ден" е заглавието. Спецекипи на "Водоснабдяване и канализация" са отстранили вчера авариите, като тази на улица "Белоградчик" се е оказала най-сериозна.

Още една "водна" новина с адрес Димитровград: "Проект за водопровод чака одобрение от Брюксел". Да се поднови по-голямата част от водопроводната мрежа в кварталите по левия бряг на Марица, предвижда разработка, която чака одобрение от европейската столица.

"Обезопасиха рушащата се казарма", Проверяват цеховете за безалкохолни", "Кръгла маса за енергийната ефективност" - всичко това, а и още повече можете да прочетете в днешния брой на "Хасковска Марица".

Източник: dariknews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини