От х:

Днес в x:

77-годишна баба се яви на "Мюзик Айдъл" във Варна

77-годишна баба пя на кастинга на „Мюзик Айдъл" в морската столица. Въпреки, че горната възрастова граница е 28 години, журито допусна ентусиастката Иванка Петрова да се изяви на варненския кастинг.

На 26-ти януари, първия ден от прослушването, се явиха още хиляда и двеста души, някои от които в 7.30 сутринта вече бяха на линия.


Кандидат-идолите разчитаха предимно на известни поп, соул и рок песни. Най-предпочитаните парчета се оказаха "Hero" на Маря Кери и „Мy Heart Will Go On" на Селин Дион. Някои от участниците избраха „За тебе песен нямам" на Невена Цонева и „Аз и ти, ти и аз" на Теодор Койчинов за своето представяне.

От Москва на 27-ми пристигна мега звездата на руската поп сцена Филип Киркоров специално заради участието си в Music Idol.



Веднага след пристигането си Кирикоров се отправи към Варна, където в понеделник ще трябва да седне сред Вили Казасян, Есил Дюран и Димитър Ковачев - Фънки, за да даде своите оценки на кандидат идолите. Следващата седмица Люси Дяковска отново ще отсява най-добрите сред кандидатите за музикална слава в България. В момента тя е в Германия за снимките на новия клип на "No Angels".

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини