От х:

Днес в x:

Преглед на печата- 19 януари

„Хасковска Марица": „Бетонна козирка рухна пред блок"- челото на вестника тази сутрин. Под него става ясно, че Гражданска защита е премахнала 13 опасни колони на сградата.

„25 болници бойкотират касата, плашат я със съд"- водещата тема в „Марица". Лекарите са готови на всичко, за да отстояват правата си. Сред исканията на малките общински болници са възстановяване на договорното начало, ясни правила за диагностика и лечение при спешни случаи. Техният призив е да не се подписват индивидуалните договори с касата.

„20 трафиканти отрязани от помощи в Свиленград"; „Училищата с работещо парно през уикенда"; „Инфоцентър привлича туристи в общината. Създаването на новата структура ще обсъждат съветниците на заседание в петък"- четем на първа страница във вестника.

От втора „Марица" съобщава: „Хасково дава рамо на Измир за „Експо 2015". Ако Турция спечели в надпревара с Милано домакинството в страната ще влязат 25 млрд. долара. При тези приходи Турция ще стартира проекта си за трансконтинентална магистрала.

„Финансират обновяване на жилищни сгради"; „Писмо до здравния министър ще спасява болницата в Ивайловград"; „От понеделник приемат заявления от фермери за извънредна помощ"; „Харманли коленичи пред Руския паметник"- заглавия от страниците на вестник „Хасковска Марица".

В него четем още: „11- годишен блудства с братовчед си". Сигналът за хомосексуалната гавра подава бащата на жертвата.


Източник: dariknews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини