От х:

Днес в x:

Добри Беливанов: Мобилизираме се веднага. Не ни трябват 100 дни комфорт

    „Нямаме време за отпускане. Знаете, че всеки нов екип иска 100 дни политически комфорт, преди да му бъдат давани оценки. Аз се отказвам от моите 100 дни. Екипът ни е подготвен и няма нужда от политически меден месец“, това заяви Добри Беливанов пред медиите, след среща с избиратели в кв. „Червена стена“.

    „Изборите ще заминат, ще направим положителна промяна, Хасково ще има нов кмет и ново, честно към хората управление. Искам обаче да Ви припомня, че промяната не е самоцелна. Искам хасковлии да са взискателни към мен и към новото управление. Ще искам от Вас да ни питате какво правим, за да изпълним един от най-важните си ангажименти – да доведем инвеститори, които да открият нови работни места“, това заяви Беливанов и допълни, че  хасковлии трябва да са критични към управлението на Община Хасково. „Ние няма да очакваме да ни ръкопляскате, ще приемам критики, ще търсим мнението на хората“, допълни Беливанов.

    Той каза още, че инвеститорите ще открият нови работни места и това ще доведе до по-добри доходи за хасковлии, на първо място заради новия стил на управление на Община Хасково, който няма да дели хората на „свои“ и „чужди“. „От затворено за бизнеса място, в което досега човек трябваше да има благоволението на бившия кмет да работи, отиваме към напълно отворена община, която уважава фирмите и помага на всеки, който иска да отвори работни места и да развива Хасково“, обясни Беливанов. „Това е огромна промяна, към която хората трябва да се адаптират бързо. Бъдете активни, не чакайте“, призова той хасковлии.

    Беливанов припомни, че важен приоритет е създаването на две нови индустриални зони между Хасково и Димитровград, където да има условия за нови предприятия и производства.

    „Бившият вече кмет не искаше да работи с нито едно правителство, защото винаги му трябваше виновен за несвършената работа. Той предпочиташе да води войни и конфликти и да обвинява за всичко държавата“, каза Беливанов..

    „С екипа ми ще правим обратното. Ще прекратим конфронтацията с държавата. След като бъда избран за кмет няма да има значение какво е личното ми мнение или личната ми преценка. Докато представлявам града, на първо място винаги ще стои въпроса какво можем да направим, да вземем за Хасково“, каза Беливанов и допълни, че екипът му е готов да започне да работи по инфраструктурни проекти за Хасково веднага след изборния ден. Той припомни, че в момента, в който бъде избран за кмет, ще започне да функционира телефонен номер за обаждания от граждани, който да разшири достъпа до кмета и освен в приемното време, хората да могат да използват и телефонната линия за връзка с новия кмет и екипа му.

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини