От х:

Днес в x:

Иглев: Харманли има нужда от промяна, нейното лице е Красимир Панчев

Господин Иглев, какво ви доведе в Харманли в разгара на предизборната кампания на Местни избори 2015?

Дойдох в Харманли да изразя личната си подкрепа  и подкрепата на моите колеги от Коалиция „Народен съюз”, която е част от МК „Промяна за Харманли”, към Красимир Панчев и неговите кандидати за общински съветници. Факт е, че Харманли има нужда от промяна и свежи пари, които да спомогнат за подобряване на инфраструктурата в града и обновяване на значими обществени обекти. Виждам, че досегашното ръководство на общината е изпуснало доста възможности за усвояване на средства и подобряване на състоянието на града и селата. Според мен, добрата инфраструктура е основната предпоставка за привличане на инвеститори в града, които да осигуряват работа на местното население. Харманли е на стратегическо място на картата на България. Близостта на общината до двете граници с Турция и Гърция са предпоставка за разработването на добри и качествени  проекти по различни програми, включително и по Програмите за трансгранично сътрудничество. Подобряването на инфраструктурата в града трябва да бъде приоритет в дейността на следващия градоначалник. Предизборната програма на Красимир Панчев обхваща всички тези основни акценти, които ще са предпоставка за привличането на инвеститори в Харманли, осигуряване на заетост на местното население и развитие на местната икономиката. 

Говорихте с хора от града, какво Ви споделиха те?

Видях желанието за промяна в очите на хората. Те искат да живеят в един добре устроен и приветлив град, с ремонтирани и добре устроени детски градини, с модерна болница, искат нови спортни зали и съоръжения, където заедно с децата си да спортуват и се забавляват.маз неведнъж съм казвал, че е от изключително значение всяка община да направи спорта и здравословния начин на живот възможно най-достъпни за всички. Лично аз в качеството си на народен представител, съм силно и непрестанно ангажиран с дейности в тази посока. Всеки, който предлага подобни действия ще получава моята подкрепа. Аз знам, че Красимир Панчев ще работи в тази посока. Гражданите споделиха с мен, че виждат в него лицето на промяната в града и смяна на посоката на управление към по- добро бъдеще и благоденствие.


Като народен представител от Коалиция „ Народен съюз”  да очакваме ли Вашата помощ и съдействие на национално ниво?

Това е риторичен въпрос. Като народен представител не съм спирал обиколките си в избирателния си район, наясно съм с проблемите на населените места и винаги оказвам нужното съдействие. При победа на кандидата за кмет Красимир Панчев в Харманли, аз ще бъда един от основните двигатели в процеса на сътрудничество и партньорство между местната и централна власт. Както вече казах - спортът е много важна за мен тема. Знам за лошото състояние на спортната база в града ви. Ще направя всичко възможно, да подпомогна изпълнението на ангажиментите в тази област, залегнали в предизборната програма на МК „Промяна за Харманли”.  Днес  Панчев ми представи, идеите си за развитие на парк „Димана Данева”. От него разбрах,  че притежава работни проекти за изграждането на пързалка за кънки и миниполигон за децата, тъй като той вече е реализирал подобни проекти в две общини в страната, финансирани с европейски средства. Гарантирам, че ще спомогна за реализирането им и в Харманли и то в най-кратък период и лично ще присъствам на откриването им. А това ще е само началото …Харманли ще се развива, сигурен съм.Просто гласоподавателите трябва да допринесат затова, избирайки №2 в Бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини