От х:

Днес в x:

Тони Димитрова и Канарите пеят за Хасково, отложиха D2 за днес

Днешният ден започва с детски празник „Зъбки, бели като гъбки” в 10 часа на площад „Свобода”. Програмата на тържествата продължава с изпълнения на детски спортни клубове по художествена гимнастика и аеробика. Събитието е с начален час 17.00, мястото – площад „Свобода”.

От 17.30 часа в Регионалната библиотека „Христо Смирненски” ще се състои представяне на „Литературна антология Хасково”.

От 19 часа на сцената на площада излиза оркестър „Канарите”.

Празникът продължава на площадка „Спартак”, където за 20.30 е насрочен концерт на денс-център „Галаксико”, а от 21 часа – изпълнения на група „Домини” и Тони Димитрова”.

Веднага след приключването на Тони Димитрова на сцената ще забият групарите от D2. Участието им беше планувано по програма на 10-ти септември, но  не се състоя заради технически проблеми. 

Кърнев и компания се обадили снощи в последния момент, че няма да успеят да дойдат и феновете, които ги чаха до последно в зала"Дружба" я напуснаха с увесен нос.

Тази вечер обаче почитателите на групата, който е в автентичния си състав- с ексвокала си Дичо ще е налице, обещават организаторите.

Haskovo.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини