От х:

Днес в x:

Почернена сватба заради пресичане в центъра на Ловеч

Десетгодишно момиченце загина на място снощи, блъснато от лек автомобил в центъра на Ловеч, предаде БНР. 19-годишен шофьор загина при друга катастрофа.

Загиналото момиче е от Троян и е било на сватбата на сеста си. Излязло е с друго и при пресичане на улицата зад хотел "Ловеч" в центъра на града е било блъснато от лек автомобил. Починало е на място. Другото дете не е пострадало.

Инцидентът е станал около 22.30 ч.

Младежът, управлявал автомобил марка "Ауди", е роден през 1995 г. Той е задържан за 24 часа и срещу него е образувано досъдебно производство, съобщи "Фокус" по информация от МВР.

Мястото остана отцепено през цялата нощ.

Прокуратурата в Ловеч ще внесе в съда искане водачът на лекия автомобил, убил две деца и ранил трето край ловешкото село Лесидрен във вторник вечерта, да остане в ареста. Той е обвинен за причиняване на смърт по непредпазливост на повече от едно лице.

Загина и младеж

19-годишен младеж загина при катастрофа тази нощ край град Гоце Делчев, съобщи за "Фокус" дежурният полицай в Областна дирекция на МВР – Благоевград. Сигналът за инцидента е подаден около 01.30 часа.
 
Катастрофата е станала на пътя край село Копривлен. Лек автомобил, управляван от 19-годишно момче, излиза от пътя и се преобръща няколко пъти. Вследствие на това младежът загива на място. 

Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини