От х:

Днес в x:

Топло дори и за кърска любов

Изкушаващо и опасно. Поне в Хасково


Любителите на разменени ласки сред природата днес ще имат сериозен проблем да практикуват заниманието си, дори и при благоприятно съвпадение на всички важни за целта фактори-време, отдалеченост на съпругата и подходяща закътаност на местенцето. И проблемът няма да са видеокамерите на община Хасково, които могат да им докарат 2 бона глоба или пък бракоразводни разноски в доста по-голям размер. Причината е съвсем прозаична и природна - жега. Температурите в Хасково днес могат да достигнат 27-28 градуса на открито, при това на сянка. На слънце пък ще бъде неистова фурна, в която всеки любовен порив ще се изпари моментално. Даже и сексът в сауна ще е за предпочитане, защото поне там сте близо до течаща вода, а сред треволяците най-многото са мокрите кърпички. За сметка на това ще сте близо до кърлежи и разни други гадинки, които вече плъпнаха сред зелентията. Сега е златният период на акарите-хем им е топло и влажно, хем още не е станало време за изстреблението им с препарати. Традиционното пръскане на зелените площи в Хасково става към края на май. Дотогава за горските любовници ще има хапеща жега. Буквално.

А иначе днес времето ще бъде идеално за занимания сред природата-ясно, слънчево и с коварен вятър, който ще ви предизвиква с развените от него женски тоалети. Вятърът първоначално ще бъде разхлаждащ, после ще се смени на до умерен южняк, който допълнително ще засилва усещането за топло. Може и да не стигнем до абсолютният рекорд за датата от 29 °, поставен през далечната 1961-ва година, но поне днес ще опитаме.
Жегата започна от сутринта, когато бяха измерени и най-ниските температури за деня-10 ° които си бяха температурния максимум през предния месец. Резкият преход от бая хладно към доста топло вече предизвика доста здравословни проблеми и най-вече пролетна умора, която май не важи само за кърските любовници. Но специално в Хасково и те си имат проблеми-кърлежи и общински камери, които май смучат повече.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини