От х:

Днес в x:

„Когато котката я няма“- Блатечки и Врачански са на ход!

Какво става когато котката я няма?

Не, не става въпрос за изчезналия домашен любимец на съседа ви, а за хитовата комедия през последните месеци.

А отговорът на въпроса какво става когато котката я няма, е: Асен Блатечки и Калин Врачански са на ход!

„Когато котката я няма“ е най-новият режисьорски проект на Асен Блатечки, продуциран от театрална формация "Мелпомена" в партньорство с Драматично-куклен театър "Константин Величков" – Пазараджик.

Заглавието е по текст на британския телевизионен сценарист и автор на няколко пиеси на Джон Мортимър и популярения английски сценарист Брайън Кук.

Ситкомът надниква в спалнята на две двойки съпрузи, за едните от които сексът идва в повече, а за другите-липсва.

Освен като режисьор, Асен Блатечки влиза и в роля. Но за образа му, ако не гледате пиесата, дори и няма да предположите, че е на точно обратния негов в живота-на грозен, плешив, дебел, нечистоплътен и тромав мъж, чиито най-голям проблем е, че съпругата му се чуди как да го вкара в леглото, и то постоянно, неспирно.

Въпреки че героят на Блатечки не е за завиждане, то самият Асен е абсолютно облагодетелстван заради факта, че сценичната му половинка е Силвия Лулчева.

Красивата Елена Петрова пък влиза в точно противоположната ситуация на Лулчева. Нейната героиня не може да намери покой заради огромното либидо на съпруга си, в когото се превъплъщава Калин Врачански.

Мира Бояджиева и Ирен Тодорова допълват актьорския състав.

Поредица от абсурдни и смешни случки спохожда героите, когато по стечение на обстоятелствата двете семейства се събират под един покрив...какво се случва тогава-гледайте на премиерата на спектакъла за Хасково- на 25 април, събота, от 19 ч. на сцената на читалище "Заря".

 

Билети на касата в Читалище "Заря"-работно време на касата :понеделник-петък от 10 до 19 ч.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Видеа по темата

Още новини

Последни новини