От х:

Днес в x:

Изгоря мерцедеса на сестрата на Емил, подпалвачът имал зъб на бияча

Близките на Емил Митев започнаха да страдат, заради него

23-годишен димитровградчанин на име Ангел П. е подпалил мерцедеса на сестрата на арестувания за побоя в Космополитан Емил Митев. Колата на 30-годишната Валя Митева изгоря до шаси в полунощ на вторник срещу сряда пред дома на родителите й в село Брод. Огледът на пожарникари и криминалисти потвърди категорично, че става дума за палеж. При това качествен. Огънят е бил стъкнат под двигателния отсек и после се е разпространил към купето и багажника. Мерцедесът е изгорял напълно. След светкавично разследване е задържан и подпалвачът Ангел, който впоследствие направил пълни самопризнания пред полицията. 23-годишният младеж е познат на органите на реда с други свои провинения.

По неофициални източници за палежа се работи по две версии - че е отмъщение за пребития до смърт Борислав Марков, който от 4 дни е в мозъчна смърт след зверски побой навръх Възкресение Христово, нанесен именно от Емил Митев. Има обаче и друга нишка. Преди месец жертва на палеж станали и двете коли на задържания Ангел и се предполага, че това може да е поръчано/направено именно от Емил. От полицията нито потвърдиха, нито отрекоха и двете версии, само лаконично съобщиха, че разследването продължава.

Самата Валя Митева не е замесена в съмнителни схеми или сделки. Заедно с майка си жената продавала стока на димитровградския пазар. Не парадирала с богатство, самата кола, макар и Мерцедес, е един от евтините модели.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ст
    Стамбата
    1 0
    16:23, 18 апр 2015
    Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
Последни новини