От х:

Днес в x:

Къньо и Емил с обвинения за побоя над Боби, остават в ареста за 72 часа

Кръстьо Кръстев е обвинен в подбудителство за побоя над Боби

Районна прокуратура – Хасково привлече като обвиняеми Кръстьо Кръстев (подбудител) и Емил Митев (извършител) за причинена средна телесна повреда на Борислав Марков – разстройство на здравето, временно опасно за живота(престъпление по чл. 129 ал.2 вр. с ал.1, вр. с чл. 20 НК). Това съобщиха преди минути от Главна прокуратура, след като през целия ден по случая нямаше никаква официална информация от държавното обвинение.

Ето и останалата част от официалното прессъобщение:

На 12.04.2015 г. пред дискотека в гр.Хасково на Борислав Марков е нанесен побой и му е причинена тежка черепно мозъчна травма, кръвоизлив под меките обвивки на мозъка и хематом под твърдата обвивка на мозъка. Същият ден (12.04.2015г.) е направена спешна операция – трепанация на черепа и евакуация на масивен хематом под твърдата мозъчна обвивка. Пострадалият е в кома и се намира в острия стадий на травмата. Лечението продължава.

Кръстьо Кръстев и Емил Митев са задържани с прокурорско постановление до 72 часа. Прокуратурата ще внесе искане за постоянното им задържане под стража в Районен съд гр. Хасково.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

Последни новини