От х:

Днес в x:

Дамски екип командва за ден община Смолян

 „Общината никога не е било толкова красива”, каза кметът Николай Мелемов , който посрещна ученици от СОУ „Св.Св.Кирил и Методий”, ПМГ „Васил Левски” и ГПЧЕ „Иван Вазов”, които за ден управляваха общинската администрация. Единадесетокласничката Ралица Кехайова от ПМГ се окичи с огърлицата на кметската власт и седна в горещия стол на Мелемов. Градоначалникът я въведе в кметските дела – приема на граждани, проблеми с безработицата, строителството и разбира се текущите ангажименти. Елизабет Колаклиева от ПМГ се зае с ангажиментите на заместник- кмета Марин Захариев , а Цветомира Вакева пое работата на секретаря Момчил Николов. Останалите младежи поеха функциите на директори на дирекции, а в края на споделиха, че не е лесно да се управлява общината.

Не се притеснявайте да питате, даже и да командвате. Обществената работа е наистина сложна, но ви пожелавам в бъдеще да работите това, което ви е интересно.

За четвърта поредна година община Смолян беше днес домакин на инициативата „Мениджър за един ден”. Тийнейджърите заеха ключови постове - на кмет, заместник- кмет, секретар, директори на дирекции.

 

СмолянБГвести.нет

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини