От х:

Днес в x:

Атака – Хасково ще праща памперси на Украйна

Желю Желев (крайният вляво) обяснява на аткивисти на Атака актуалните искания на партията

Благотворителна кампания за бедстващата от войната Украйна стяга хасковската структура на Атака. Иницитивата бе обявена на днешния протест на партията на пл. „Свобода” в Хасково от новия шеф на Сидеровите хора в общината Желю Желев. Той уточни, че в кампанията засега ще се събират само пакети с памперси. Целта била да се подпомагнат майките, предимно в районите, населени с българи.

„Ще говоря с Българския червен кръст, с други подобни организации, за да видим къде може да направим складова база и пунктове за събиране на даренията”, обясни Желев. Той допълни, че възнамерява да проучи как стои въпросът и с изпращане на храни, за да могат да съберат и сухо мляко за децата на Украйна.

На днешния протест пред 20-тина активисти и симпатизанти Желев обяви актуалните искания на Атака – излизане от НАТО и ЕС, незабавно връщане на смъртното наказание за участници в терористични организации и подпомагащи Ислямска държава, строги мерки срещу циганската престъпност.

„Вместо да решават жизненоважните въпроси, политиците се занимават с глупости. Защото ни управляват смешници. Сега например решават със закон въпроса за паркингите. За да могат да се нагушат техни хора. Медиите пък ни занимават с глупости от типа, че премиерът Борисов не можел да се ожени. Като толкова не може, ние от Атака можем да го омъжим”, заяви пред събралите се атакисти Желев.

Тодор Кръшков 

   

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини