От х:

Днес в x:

5 °C

Депутатът Иванов пак бяга от работа

Депутатът Иванов

Хасковският депутат от Реформаторския блок Станислав Иванов отново присъства в списъка на позора на Народното събрание - в графата “неоправдани отсъствия” за януари. Този път реформаторът е избягал от заседание на комисията по енергетика на 27 януари, без да посочи основателна причина за това. Местният депутат бе сред лидерите по бягства от работа и през декември.

За януари шампион по отсъствия от заседания на комисиите е червеният шеф Михаил Миков. Той е пропуснал две заседания на комисията по култура и медии – на 22 и 29 януари. В списъка присъства и друг червен депутат, при това избран от хасковския многомандатен избирателен район – Чавдар Георгиев. Той е избягал от заседание на комисията по околната среда и водите на 29 януари.

Пълният списък с бягащите депати можете да видите в сайта на парламента – тук.

Haskovo.net 

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

 • 1
  Чи
  читател
  8 -28
  14:10, 4 мар 2015
  Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • Ме
   мечтател
   31 -1
   15:37, 4 мар 2015
   Защото тази комисия има само едно заседаниое през януари, бе читателю. Депутатите да не са като нас да ходят всеки ден на работа.
 • 2
  Жу
  журналист
  2 -12
  22:16, 4 мар 2015
  Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • Ус
   успял бизнесмен
   6 -5
   05:33, 5 мар 2015
   Мразят го защото са минали 40, а работят за по 500 лева и си броят стотинките за цигари. Уважаеми журналисти, гледайте позитивно на нещата! Не забравяйте, че животът е прекрасен! Естествено не вашият, но все пак е прекрасен.
Последни новини