От х:

Днес в x:

Мода за уикенда: пияни и без книжки джиткат по улиците

Все повече се увеличават пияните зад волана

Шофьорската мода в Хасковско през почивните дни се свежда до каране без книжка или ако водачът има такава, то понякога се оказва, че има и някой и друг промил отгоре. Само за ден /неделя/ 4-има водачи от Хасковско бяха спипани с едно от двете прегрешения от Пътна полиция. При това без да има специална акция за пияндета или неправоспособни водачи.

Лидер по безразсъдност е 41-годишен любимчанин който яхнал колата си, усмъртен с 2.14 промила. Логично, веднага намерил кола, която да му пречи, и я ударил. Нищо, че колата била паркирана. ПТП-то станало в Свиленград, където човекът от града на карпузите бил „по работа“. Макар че катастрофата нанесла сериозни щети, любимчанинът продължил да шофира, преди да го спипа местен автопатрул. Пияният бил заведен да изтрезнява в свиленградския арест. Не е получил и драскотина при инцидента.

20-годишен симеоновградчанин също подкарал насмукан в последния почивен ден. Тръгнал да се прибира от Харманли, като пропуснал да забележи, че управлявания от него Фолксваген Джета бил без регистрационни табели. Това дало основание на пътен патрул да го спре, а при замерването с дрегер се отчели 1.58 промила алкохол в кръвта.

На юг пък предпочитат да карат без книжки. 29-годишен от Ивайловград е въдворен в ареста, също и 34-годишен харманлиец, спипан без шофьорски китап в Свиленград. И двамата били с отнети за 1 година шофьорски книжки.....заради шофиране след употреба на алкохол.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини