От х:

Днес в x:

Жена пострада при катастрофа на АМ „Марица“. Двама в ареста-пили и шофирали

Жена и мъж се отърваха без особени травми след катастрофа на АМ “Марица“ с автомобила, в който пътували. Инцидентът е станал в неделя сутринта, съобщават от полицията.  
 „Ауди“-то, с немска регистрация, с което са катастрофирали при  километър 63 в посока към ГКПП „Капитан Андреево“,  е шофирано от 25-годишен мъж. 
След загуба на контрола над колата, тя се е ударила в метална еластична ограда. Пострадала е 23-годишна жена от Турция, която е с охлузни рани по лицето и отток на окото. Прегледана и освободена за домашно лечение. 
Двама шофьори пък са в ареста, задържани от хасковските полицаи за шофиране след употреба на алкохол.
 На 8-ми в 4,55 часа, автопатрул от управлението е спрял за проверка на улица „Арда“ лек автомобил „БМВ“ с водач 31-годишен жител на с.Гледка. Колата видимо е била със следи от претърпяно произшествие. Младежът признал, че е катастрофирал. Той ударил колата на булевард „България“ в областния град след като загубил контрол над нея. Возилото се забило в каменна топка и в стена на сграда. 
Последвалото тестване с дрегер отчело наличие на 1,61 промила алкохол. Пияният шофьор е задържан  до 24 часа по стартиралото бързо производство. 
Същото производство е приложено и в управлението в Димитровград, отново срещу водач, употребил алкохол. 32-годишния е шофирал мотоциклет „Сузуки“ по улица “Марица“. При справка, униформените полицаи са констатирали, че не притежава необходимата категория за управляваното от него возило и не представя документи за собственост на същото. Тестът с техническо средство отчело 1,84 промила алкохол в издишания въздух. 
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    То
    Тодор
    1 0
    17:00, 9 авг 2021
    Тази сутрин в 7.30 след спирката на крепост посока Димитровград имаше преобърнато субаро форестер сиво защо не го казват явно е някой сол ташак на някой
Последни новини