От х:

Днес в x:

Каскадьорът от патрулката заловен след обсада на центъра

Полицията поправи резила си

Беглецът ром, който шокира вчера ченгетата, след като избяга от патрулка в движение, бе заловен след мащабна акция в хасковския център, стигнала до завардване на всички главни улици към него. Припомняме, че вчера 30-годишен крадец, арестуван по -рано през деня, скочи от движеща се патрулка в района на автогарата и търти да бяга към ул. "Булаир". Полицията, макар и моторизирана, го изгубила от поглед.

За издирването на рецидивиста били впрегнати ресурси както от охранителна полиция, така и от КАТ. Претърсването не е дала първоначален резултат, но впоследствие патрул забелязал подозрително лице в централната градска част. След като повикания по име не се подчинил на разпореждането да спре, патрулът го подгонил по площада и го спипал за секунди. Проверката изяснила, че става дума за същия, който два часа по-рано проявил завидни умения да изчезне в движение от патрулка с двама полицаи вътре.

Лицето е сериен крадец. Последната му проява била вчера, когато отарашил блок в квартал Орфей и отмъкнал компютри, аксесоари за компютри и обзавеждане. Бил разкрит бързо, но за задържането му били необходими два ареста.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини