От х:

Днес в x:

След дъждовете - просто студ

Време за пуловери

Няма да вали е първото и най-важно послание на хасковските синоптици за времето този понеделник. След дъждовните събота и неделя днес небето ще пресъхне. Вместо това ще има студ. Но поне само студ.
Хладен северозападен вятър ще брули града и региона през по-голямата част от деня. Повеите ще бъдат до умерено силни и всеки път когато се появят, ударно ще спускат температурите. За пръв път от доста време днешният минимум слезе до 0-та. Максималното, което ще получим като топло за 26-ти януари е 6°.
Според Пътното всичко по пътищата в България е наред. Температурите са от - 5 С° до 12 С°. Слаб до умерен вятър духа в областите Благоевград, Варна, Добрич, Силистра, Смолян и София. Слаб сняг превалява в района на Пампорово и на АМ „Хемус“ в района между Витиня и Ечемишка. Дъжд вали в областите Бургас, Варна, Добрич, Пловдив, Силистра, Шумен и Ямбол. Настилките може и да са мокри и заснежени, но пък са обработени и опесъчени.
Мъгла ограничава видимостта в следните райони: до 50 м в района на Омуртаг и Антоново, до 80 м в област Варна;до 100 м в областите Силистра и Разград;до 150 м в област Русе.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    16
    167446
    2 0
    09:18, 26 яну 2015
    Кой отнесе пак оградата до Авеню?
  • 2
    44
    4444
    3 0
    16:04, 26 яну 2015
    извинете, но този сайт се гледа и от малки деца , по-леко с
    голите снимки!!!!
Последни новини