От х:

Днес в x:

Роси от Хасково покори световен конкурс в Анталия

Чаровната Роси Павлова

10-годишната Росица Павлова от Хасково очарова жури и публика на световния конкурс за млади дами, който се проведе в луксозния петзвезден хотел Premier Palace в Анталия. Младата хасковлийка се окичи с титлата Малката мис Континент, а другият ни участник Биляна Лазарова грабна приза в конкурса Малката Мис Еко свят.

Росица Павлова е носителка на титлите Малка Мис България 2013 и Little Miss Planet 2013. Към престижната си колекция вчера тя добави и титлата Little Miss Continent 2014.

В рамките на една седмица 50 деца от различни държави се бориха за престижните титли Little Miss World и Little Miss Continent. В програмата децата се представиха в няколко кръга в национални костюми, шоу на талантите, костюми на тема Green Planet и официални тоалети. В специален ден на нациите участниците представиха традиционни ястия. На Българската маса Роси и участничката ни в Little Miss World Биляна Лазарова предлагаха известното българско кисело мляко, сирене, луканка, ракия, вино и други традиционни продукти.
Участниците представиха и предварително разработени Еко проекти. Роси представи проект на тема почистване и съхранение на морската ивица, в който тя и участничките в Малка Мис България почистваха плажа на Каваците. В шоуто на талантите Роси представи атрактивен танц в комбинация на латино и елементи от спортната гимнастика, а Биляна изпълни песен от известния спектакъл "Котките" в комбинация с балетен танц.
Перфектното изпълнение и на двете ги направи тотални фаворитки и им донесе съответните титли Little Miss Eco World за Биляна и Little Miss Continent за Росица.
Haskovo.net

Биляна Лазарова

Красота от България
Роси в модното шоу
Пиратско парти за участниците
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    :)
    :)
    15 0
    22:55, 4 окт 2014
    bravo na krasavicata, uspeh i za napred
Последни новини