От х:

Днес в x:

Под охрана: урните и бюлетините поеха към изборните секции

Избирателни урни, пакети с бюлетини и други изборни материали бяха раздадени днес пред общината в Хасково на секционните комисии. Пред сградата на администрацията се образува дълга опашка от чакащи да получат книжата.

Бюлетините ще останат под охрана тази нощ в секциите в очакване на утрешните избиратели.

В община Хасково има 151 избирателни секции, 110 от тях са в града, тъмна стаичка ще има в сградата на Диспансерите в Болярово, в Дома за възрастни хора в Кенана и в болницата. Секцията в Младежкия център е пригодена за хора с увреждания. Останалите са в селата, като в по-големите има повече от една секция.

Тодор Кръшков

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    52
    5225
    7 -7
    16:16, 4 окт 2014
    Тоо Митю ко са кипри още с таа униформа,няма ли кой да го изгони вече от полицията,нали знаят че не е добре в главата за къв хуй го държат още?Адама и той,що не махат тия пагони,по новия закон за МВР няма вече пагони,няма полицаи,какво се кипрят там и се правят на важни,аде мънъ...
  • 2
    12
    123
    4 0
    23:19, 4 окт 2014
    И кат го изгонят ти по-щастлив, по-красив или по-богат ще станеш? Това ли ти е проблемът?
  • 3
    Me
    me
    5 0
    08:02, 5 окт 2014
    Стотици автобуси пристигнаха вчера в Хасково и Кърджали, хиляди турци, които не знаят и една дума на български ще определят нашата съдба. Къде беше лъжецът Бареков, който в типичния си лъжлив стил отново говореше врели некипели, че щял да блокира границата. Дойде преди 5 дни на К. Андреево с 30 ц***** и лумпени платени от него, позавъртя се 1 час да го снимат камерите и се изнесе като п....ня от гащи. Българи, приятели, интелигентни хора, ако не искате пак да псувате и да се ядосвате, че ДПС преяждат с власт, просто излезте и гласувайте. Само така ще отрежете пътя на ДПС към властта, а не с ПиАр акциите на, които си прави Бареков.
  • 4
    Me
    me
    3 0
    09:46, 5 окт 2014
    Бареков знаехме с неговото блокиране на границата са само медийни фойерверки, ясно е че Делян Пеевски и ДПС му дърпат конците. Сега изборния туризъм покрай турския празник ще е голям и ДПС ще вземе голям процент, единствено ние българи можем да попречим на ДПС да бъде отново фактор в българската политика като излезем да гласуваме. Лесно е после като всичко приключи да псуваме политиците по телевизора, това е характерно за българина.Излезте да гласувате за да променим това.
  • 5
    Ми
    МИТКО_1412506541
    0 0
    13:54, 5 окт 2014
    Това добре като се вземат ,а като се предават само който виси и дреме цяла нощ по столчетата в "бизнеса" и чака по опашките той си знае. Нека управата в хасково се заеме с този проблем по 15 часа и повече да стоят затворени като заложници. И пак добър и тарпелив българин всеки път се зареква да не ходи и пак и пак ...... Ето затова ще ни мачкат още.......

Още новини

Последни новини