От х:

Днес в x:

Пияна намушка мъжа си с игла, драсна клечката на плевнята

Обикновено солидната алкохолна почерпка прави хората агресивни

Пияна жена намушка мъжа си с игла за тютюн, а после запали и плевнята. Семейната драма между Диляна Вълева и Сашо се разиграла късно снощи в къщата им в минералбанското село Горно Сираково.

След солидна алкохолна почерпка 33-годишната жена започнала да буйства и да налита на Сашо, с когото живеели на семейни начала. В гнева си тя хвърлила по него игла за тютюн и го пробола в крака, разказаха местните. След нападението 39-годишният мъж пък сигнализирал за скандала в полицията. Когато униформените пристигнали Сашо започнал да разказва какво се е случило, а в този момент Диляна подпалила плевнята. Заради пламъците се наложила намесата на противопожарен екип. До пристигането им обаче

Изгорели около 100 бали слама, около 100 низи сух тютюн, машина за рязане на слама и около 150 кв.м от покрива на плевнята. След инцидента полицаите задържали жената за 24 часа.

Днес обаче семейната драма продължила. Нейният баща отишъл в къщата на зетя и започнал да троши из къщата с брадва. Тогава Сашо отново подал сигнал в полицията. Подробности за семейсната свада, очаквайте по-късно.

Haskovo.net

 

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини