От х:

Днес в x:

Фиркана стюардеса подлуди екипаж и пътници

Пияна стюардеса предизвика истински смут на полет от Дубай за Бирнингам. Блондинката Стефани Партингтън шашна 300 пътници на "Боинг 777" с неприличното си поведение и истеричните крясъци по време на седемчасовото пътуване, пише "Дейли мейл".

Наложило се даже пасажерите да успокояват превъзбудената 24-годишна жена, вместо да е обратното, допълва британският таблоид. Поведението на видимо нетрезвото момиче принудило и капитана на екипажа да излезе от пилотската кабина и да провери състоянието на Стефани. След като лично се убедил, че подчинената му е здравата почерпена, алармирал властите на летището във втория по големина град да организират "подобаващо" посрещане на красивата стюардеса.

В Бирнингам полицаите очакват Партингтън с дрегер. Алкохолната проба се оказа положителна - служителката на дубайските авиолинии "Емирейтс" е надвишила осем пъти нормата за длъжностното лице на самолет. В кръвта на Стефани имало 164 мл твърд концентрат, докато допустимите били 20 мл.

Любителката на чашката била изправена пред бързата процедура пред съдия. Стефани е призната за виновна. Заради чистото й съдебно минало е осъдена само на парична глоба от 110 паунда, въпреки че няколко от пасажерите подават официално оплакване срещу неприличното поведение на момичето.

Новини.бг

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини