От х:

Днес в x:

Уволнили стюардеса за прекален сексапил

Стюардеса в авиокомпания "Търкиш еърлайнс" била уволнена, след като шефовете й установили, че заработва допълнително като фотомодел и решили, че е прекалено сексапилна за консервативните възгледи на турските власти. Това писа вчера британският в. "Мирър", посочвайки че 31-годишната Зухал Шенгюл била "приземена", след като началниците й видели нейни снимки в готически одежди, очертаващи и доста разкриващи пищната й гръд в италианско списание. Освен това в ЮТюб е публикуван и клип, в който Зухал се разсъблича по бански на басейн, показвайки не една татуировка на нейното и без това привличащо вниманието тяло, и се държи провокативно и разкрепостено с двама мъже на маса до водата, след което влиза да поплува.

"Мирър" посочва, че Зухал проповядва вегански начин на живот (крайна форма на вегетарианството - б.р.), както и че има черен колан по карате. И въпреки че не се позовава на представител компанията по повод предполагаемото уволнение (което като нищо може да се окаже хитър пиарски ход - б.р.), нито пък е потърсило красавицата за коментар, посочва, че "шефовете на авиокомпанията признават, че Турция става все по-религиозна, като консервативният ислям преобладава все повече". Но пък цитира президента на авиосиндиката Хава-Иш, Атилай Айджън, според когото "този нов норматив на поведение е изцяло заради желанието на ръководството на "Търкиш еърлайнс" да оформи компанията по собствен политически и идеологически модел". "Никой не може да отрече, че Турция става все по-консервативна и религиозна страна", казва синдикалистът.

Изданието припомня как миналата година авиокомпанията бе забранила на стюардесите да използват прекалено много грим и ярко червило. Тогава даже изтече в медиите вътрешна наредба на "Търкиш еърлайнс", в която се нарежда на персонала да използва "семпъл, непровокативен грим в пастелни цветове". Но след недоволство, подпалило социалните мрежи, шефовете на авиокомпанията оттеглиха "забраната за червило" с обяснението, че се било получило недоразумение. Изпълнителният директор на "Търкиш еърлайнс", Темел Котил, тогава каза, че "ния нямахме проблеми с червилото, но незнайно как някой от мениджърите в по-ниските нива на йерархията оформиха документи, без да ни питат, и когато те попаднаха в мрежата, това се превърна в голям въпрос".

"Мирър" посочва, че през февруари "Търкиш еърлайнс" спряла да сервира алкохол в много от вътрешните полети с аргумента, че "търсенето било слабо и заради това не е целесъобразно по логистични съображения". В същото време премахна въобще от менюто на борда алкохола в полети до осем мюсюлмански държави, тъй като те така били пожелали.
Копирано от standartnews.com

Източник: http://www.standartnews.com/

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Да
    да ви го нап...я
    1 -2
    15:50, 30 ное 2014
    абе тия мюсулмани,що не си са ебът в задника,светът ли ще се съобразява с тая,малоумна папла4,или те.я ходете аллах да ви го на4ука отзад,така си го харесвате.маймуни.
Последни новини