От х:

Днес в x:

18 °C

Полицаят, уволнен след катастрофата с бащата на президента се връща на работа

Съдът връща на работа полицаят, който не написа акт на бащата на президента Румен Радев- Георги Радев при катастрофата в Харманли с негово  участие. 

Съдът в Хасково  е отменил уволнението на Минко Станков по негова жалба за дисциплинарното наказание. Решението на магистратите подлежи на обжалване в 14-дневен срок.

Скандалната случка в Харманли е от лятото  на 2018 година.

На 17 август бащата на президента –Георги блъсна на възлово кръстовище в Харманли с автомобила си инвалид с триколка.

Катастрофата не беше оповестена официално, а за нея се разбра от видеозапис в социалната мрежа.

В крайна сметка Георги Радев получи акт за отнетото предимство, но впоследствие, едва когато започна вътрешна проверка. Първият акт, съставен от катаджията беше за инвалида. После обаче той беше анулиран. Но отново му беше съставен акт, за това че е карал триколката на пътя, вместо по тротоара.

За ситуацията, освен уволненият бяха наказани още четирима катаджии от Харманли.

Haskovo.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

 • 1
  Gh
  Ghost Navigator
  2 -6
  19:40, 6 апр 2019
  Другарите умеят да прикриват такива недоразумения,... Виж коментара
 • 2
  Ке
  Кенанския Маймун
  8 0
  19:54, 6 апр 2019
  Сега слугата на ГРОБ - Юзбаши-то на Заптиетата в Харманли ,
  Как ще погледне в очите Минко Станков ?
 • 3
  11
  1134
  11 -1
  19:57, 6 апр 2019
  Това беше ясно. МВР да си уволни юристите.
 • 4
  Ня
  Някой
  9 -1
  22:57, 6 апр 2019
  Че от доста време няма юрист в ОДМВР ХАСКОВО. Има конкурс, но не се е появил "правилния" човек. Имам позната която си подаде документи за тази работа, но не я огря. А има всички документи които изискват за тази позиция : Висше образование по-право, но човека от Харманли трябва да каже кой ще е! А предишната Таня която крещи в съдебна зала като истеричка я повишиха. Няма такава държава!
  • Ке
   Кенанския Маймун
   0 -1
   05:00, 7 апр 2019
   Ай стига бре , Теньо Свинаря от Харамнли , още ли е пукнало копилето ?

Хороскоп за 15.06.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Ще се потопите в благоприятна атмосфера и ще получите импулс за нови дръзновения. Това ще се отрази позитивно и на отношенията ви с колеги и партньори. Подаващата ви се енергия ще събужда у вас желания за търсения в непознати сфери и посоки. Пазете се от не контролирани емоции.
15 юни 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Благоприятен ден. Ще плувате в свои води.Днес сте на гребена на вълната.Ще се появят нови възможности за промяна и успешна дейност.Пазете се от скандал породен от засиленото ви любовно желание.
15 юни 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ако сте ясни и открито в поведението си, ще бъде по-добре за всички около вас. Текущите ви задължения ще се увеличат и това няма да се отрази добре на настроението ви. Договореностите трябва да бъдат спазени, а и вие ще се почувствате доволни от себе си след добре свършената работа.
15 юни 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Предстои ви пътуване, което отдавна очакване. Независимо дали става дума за почивка или пътуване по работа ще останете особено доволни от себе си. Заобиколени сте от разбиращи хора, които са готови да ви съдействат във всеки един момент. Не допускайте недоразумение да провали нещо, върху което дълго сте работили. Запознавате се с нови и интересни хора.
15 юни 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Работните ви проекти ще подсилят усещането ви за значимост сред професионалните среди. Трудът ви ще се оцени и ще получите потвърждение, изразяващо се в пари. Заложете на професионалната си реализация и ще подобрите много страни от живота си. Сред близките си ще намирате нужното ви спокойствие, за да сте пълноценни в професията.
15 юни 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Имате известни колебания относно това как да постъпите в определена ситуация, но скоро ще установите ще се притеснявате излишно. Близките ви подкрепят безрезервно, а и вие самите ще успеете да намерите верния изход от положението. Радвате се на голяма покупка, която е дългоочаквана в дома ви. Ваш приятел ще ви сподели нещо лично, изслушайте го.
15 юни 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Предстои ви нещо важно, затова обмисляйте много внимателно всяка своя стъпка. Не подценявайте съветите на приятели и познати, всяко нещо може да ви бъде от полза. Проучвайте внимателно всяка информация, която получавате, за да сте готови да реагирате навреме. Получавате интересно предложение в личен план, не реагирайте импулсивно обаче.
15 юни 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Ще започнете едно, за сметка на друго, недовършено, отдавайки преднина на проблемите си. В крайна сметка от това текущите ви задачи няма да пострадат, благодарение на сътрудниците, семейството и приятелите. Оценете подкрепата им и в подходящ момент се реванширайте подобаващо.
15 юни 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще бъдете мотивирани и ще действате с желание и хъс. Преградите ще са лесно преодолими. Подкрепа от силните на деня. Що се касае до любовта, там успехът също няма да ви подмине. Налице са всички предпоставки да спечелите сърцето на любимия човек, всичко зависи от вас.
15 юни 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Нуждата от значителни средства може да подтикне някои от вас към рисковани начинания и така да си създадете неприятности. Не бързайте да действате и проявете търпение дори да се налага да направите жертви. Съвсем скоро ще попаднете на добра възможност и ще успеете без излишно напрежение да подобрите положението си. Не се поддавайте на притеснения.
15 юни 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Не може да ви се отрече, че сте реалисти и не градите безпочвени хипотези. С това привличате вниманието на себеподобните и с общи усилия активността ви ще доведе до добри резултати. Ако ще пътувате обърнете внимание върху изправността на автомобила си. Помислете и с какво да зарадвате любимия си човек.
15 юни 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Ще получите финансови придобивки и ще изчистите стари задължения. Бъдете открити за желанията си и ще се радвате на споделени чувства и общи занимания. Някои от вас ще приемат на доверие думите на непознат човек, но няма да се излъжат, интуицията ви е силна. Ако не сте планирали почивните дни е време да го направите.
15 юни 2021
Последни новини